Arama sonuçları: *

1. akıllı kuş

Asla bırakmayacağınız o şarkı nedir ?

Müslüm - Seni Yazdım White Snake - Judgement Day
  2. akıllı kuş

bu videodaki şarkının adı nedir

allah bana akıl versin
  3. akıllı kuş

bu videodaki şarkının adı nedir

4. akıllı kuş

Beat nasıl olmuş? (73)

güzel
  5. akıllı kuş

Ruh Halinize Göre Neşet Ertaş "Baba"lar Serisi -1- Yapılan Algı Oyunları

Güzel konu. Bu arada konunun cevaplarında boş boş birbirlerine laf atanlar olmuş onlara bakmamanızı tavsiye ederim gereksiz şeyleri okumanın lüzumu yok . Konuyu beğendim her ne kadar sağane lan şeysini duymamış olsamda Neşat ertaştı böyle algı yaparak göstermeleri büyük ayıp. Bu arada rica...
  6. akıllı kuş

KPOP Reziliği Çok Kötü

arkadaş kpopun kitlesi kötü hayatlarını bts vb gruplara adayan boş insanlar gördüm iğreniyorum bu yüzden bts den yt de görsem googleyi kapatıyorum bildiğin o derece.
  7. akıllı kuş

Herkes şu an ne dinlediğini paylaşabilir mi?

Japonyada C1 Shutoko dan geçen araçların sesini.
  8. akıllı kuş

Bu şarkının adı nedir

Hovive diye aratınca çıkıyormuydu DOSJSLSJDKLSKS
  9. akıllı kuş

Bu şarkının adı nedir

Eminmisin
  10. akıllı kuş

Bu şarkının adı nedir

Videodaki şarkı baya ünlü bişey ztn de adını unuttum söyleyebilecek varmı https://youtube.com/shorts/gsBQbFJ4lUI?feature=share
  11. akıllı kuş

Şu Anda Ne Dinliyorsun?

12. akıllı kuş

bir şarkıyı arıyorum

EVET
  13. akıllı kuş

bir şarkıyı arıyorum

shazam ne
  14. akıllı kuş

bir şarkıyı arıyorum

yok hocam :( roblox oynuyormusunuz istiyorsanız dinleteyim? ayrıca benim söylediğim daha günceldi yani eski bir şey değildi
  15. akıllı kuş

bir şarkıyı arıyorum

yok hocam roblox oynuyormusunuz robloxda duydum çalıyorda ara sıra eğer oynuyorsanız adımı verin joinlenin bana dinleteyim size
  16. akıllı kuş

bir şarkıyı arıyorum

bir davulla başlıyor (hangi enstruman bilmiyom :d) sonra sözler giriyor ardından ağır bi gitar müziği giriyor. bulamadım gitti.
  17. akıllı kuş

bir şarkıyı arıyorum

"the night is gone the time has come to find a new day" diye başlıyor. bi türlü bulamadım gitti yardım edecek varmı?
  18. akıllı kuş

LA BUNLAR NEEE? (Vol-1) (şarkı)

ben hep bunu dinliyom pc açınca gaza geliom abime 2 yumruk sallıyom o bana 20 misliyle dönüyo sonuç hüsran
  19. akıllı kuş

sizce bu müzik iyi mi??

ben ama değil
  20. akıllı kuş

sizce bu müzik iyi mi??

sizce 1631913227 artık müzik kısmınamı girio bilmiyom ben anlamam ama iymi diye sorayımdedim
Top Bottom