akıllı kuş
80+ Gold
Dahası
"the night is gone the time has come to find a new day" diye başlıyor. bi türlü bulamadım gitti yardım edecek varmı?
Eğer müziğini mırıldanabiliyorsanız shazamda dinletin sanırım bulabiliyor."the night is gone the time has come to find a new day" diye başlıyor. bi türlü bulamadım gitti yardım edecek varmı?
bir davulla başlıyor (hangi enstruman bilmiyom :d) sonra sözler giriyor ardından ağır bi gitar müziği giriyor. bulamadım gitti.Eğer müziğini mırıldanabiliyorsanız shazamda dinletin sanırım bulabiliyor.
bir davulla başlıyor (hangi enstruman bilmiyom :d) sonra sözler giriyor ardından ağır bi gitar müziği giriyor. bulamadım gitti.
yok hocam roblox oynuyormusunuz robloxda duydum çalıyorda ara sıra eğer oynuyorsanız adımı verin joinlenin bana dinleteyim sizeBu olabilir mi
Maalesef oynamıyorum.yok hocam roblox oynuyormusunuz robloxda duydum çalıyorda ara sıra eğer oynuyorsanız adımı verin joinlenin bana dinleteyim size
yok hocam roblox oynuyormusunuz istiyorsanız dinleteyim? ayrıca benim söylediğim daha günceldi yani eski bir şey değildi
Shazam'a dinletseneyok hocam roblox oynuyormusunuz istiyorsanız dinleteyim? ayrıca benim söylediğim daha günceldi yani eski bir şey değildi
shazam neShazam'a dinletsene
bilemediğin şarkılari buluyor google asistan da yardımcı olurshazam ne
EVET
Bu olabilir mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu olabilir mi