Arama sonuçları: *

• Users: ekremabi
  • In Müzik
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. ekremabi

Spotify Takipleşme Konusu

https://open.spotify.com/user/burakus-97?si=cravuKMRR-S9ef_7as8LKw şiddetle önerdiğim playlistim: https://open.spotify.com/playlist/6JXOgRTtAt0OI1e7BLwESV?si=xi3OVFGrSXS1N_-ejpBnbA
  2. ekremabi

En sevdiginiz protest parça

Tüm dünyaya diss atan adam:
  3. ekremabi

En sevdiginiz protest parça

4. ekremabi

Hidra'nın "Yolculuk" Albümünü Nasıl Buldunuz?

asjdadhjashdashd kanka birkaç kere dinledim bir de dinlerken dalmışım arada başka şarkılar da dinledim. .d 1611302791 hawli çocuk. :cool:
  5. ekremabi

Şu Anda Ne Dinliyorsun?

6. ekremabi

D..d.. dostum bu epik olmuş!
  7. ekremabi

Dinlemedim henüz. Dinledikten sonra yorumumu yazacağım buraya.
  8. ekremabi

Vio öldüğünden mi seviliyor yoksa cidden iyi rap yaptığından mı seviliyor?

YT kanalı mı? Basketçi değil miydi ya ? (!)
  9. ekremabi

İyi de konuyla ne alakası var bunun?
  10. ekremabi

Evet büyük ihtimalle öyle olurdu. Eğer ölmeseydi ve Yanyol pt.1 ve pt.2'yi çıkarabilseydi çok daha fazla dinlenirdi.
  11. ekremabi

Bence fena bir rapçi değildi ve ölmeseydi çok iyi yerlere gelebilirdi. Severek dinlediğim tek genç rapçidir kendisi.
  12. ekremabi

Atik ft. Şehinşah ft. Nosta "Eksik Olmaz" Şarkı İncelemesi

Dün çıkan şarkıyı ben oldukça başarılı buldum. Şimdi alt başlıklar altında bakalım şarkıya. BEAT Beat açısından Ati242'nin "EVEREST" şarkısında olduğu gibi normal rap beatlerinin aksine farklı bir beat tercih edilmiş." Dıptıs Dıptıs" şeklinde değil yani. Ben beati çok başarılı buldum. Beat...
  13. ekremabi

Sizce Joker- Burry Dissleşmesini Kim Kazandı ?

Burry'i normalde rapçi kategorisine bile koymazdım fakat son dissleşmeden sonra böylesine punchlar oldukça etkileyici olmuş. Ben yaşına kıyasla Burry derim ama genel olarak tabiiki de Joker. (Hidra...)
  14. ekremabi

Ücretsiz Müzik Yapma Programı

Hocam yeni bilgisayar almayı planlıyorum aslında bu işler için mac alınır mı sizce?
  15. ekremabi

Hocam bu işlerden anlıyorsanız bana yardımcı olabilir misiniz?
  16. ekremabi

Arkadaşlar merhaba, müzik işine atılmak istiyorum. En azından denemek istiyorum bir şeyler. Önerdiğini müzik yapma uygulaması var mıdır? FL Studio deyip geçmeyin lütfen çünkü onda sanırım save yapılmıyor. FL Studio alternatifleri nelerdir? Mac'im olsaydı garage band' ı direkt indirirdim ama...
  17. ekremabi

Burry Soprano'dan Joker'e Re-Diss Geldi

bence oldukça hoş olmuş. Piyasanın böyle canlı kalması dinleyiciyi heyecanlandırıyor.
  18. ekremabi

En sevdiğiniz Rapçi kim ?

ahahahahhaah ironik. adam 2005 ten beri neredeyse rap yapıyor :) 2013 freestyle şampiyonluğu var ama sen bilirsin tabii : )
  19. ekremabi

En sevdiğiniz Rapçi kim ?

Şehinşah bence hem flow hem de lirikalite anlamında çok iyi bir rapçi bu nedenle şehinşah. Ha tabi bir de klasik sözü: "Ben seni seviyordum lan" 1609404157 dostum şehinşah yeni bir rapçi değil uzi ile aynı kefeye koyman bile yanlış.
Top Bottom