Neler Yeni

Ücretsiz Müzik Yapma Programı

ekremabi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Burak
Arkadaşlar merhaba, müzik işine atılmak istiyorum. En azından denemek istiyorum bir şeyler. Önerdiğini müzik yapma uygulaması var mıdır? FL Studio deyip geçmeyin lütfen çünkü onda sanırım save yapılmıyor. FL Studio alternatifleri nelerdir? Mac'im olsaydı garage band' ı direkt indirirdim ama malum durumlar. ://

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Barış Göçür
Ben fl ile çok iş yaptım fl diyip geçmeyin demek bence biraz haksızlık olmuş ben fl den çok memnunum ve save konusunda bir sıkıntı çıkarmıyor normalde crackli kullanıyordum ama işim haline gelince tam sürümünü aldım bence dene uğraş.

Fuyklxrd

80+
Arkadaşlar merhaba, müzik işine atılmak istiyorum. En azından denemek istiyorum bir şeyler. Önerdiğini müzik yapma uygulaması var mıdır? FL Studio deyip geçmeyin lütfen çünkü onda sanırım save yapılmıyor. FL Studio alternatifleri nelerdir? Mac'im olsaydı garage band' ı direkt indirirdim ama malum durumlar. ://
Logic Pro X tercih edilebiliyor genellikle.

ekremabi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben fl ile çok iş yaptım fl diyip geçmeyin demek bence biraz haksızlık olmuş ben fl den çok memnunum ve save konusunda bir sıkıntı çıkarmıyor normalde crackli kullanıyordum ama işim haline gelince tam sürümünü aldım bence dene uğraş.
Hocam bu işlerden anlıyorsanız bana yardımcı olabilir misiniz?

BSTXN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
...
Logic Pro X tercih edilebiliyor genellikle.
mac için o hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam ücretsiz indirceğiniz programdan hayır gelmez piyasada çoğu kişi fl kullanıyo, bir de ableton var onu lite'ı bedavaydı sanırım ama save falan alınmıyo diye biliyom. ciddi hobi edinmek istiyosanız fl'i satın alabilirsiniz, ah bir de şu firmalar türk lirası üzerinden fiyat biçse :(

ekremabi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mac için o hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam ücretsiz indirceğiniz programdan hayır gelmez piyasada çoğu kişi fl kullanıyo, bir de ableton var onu lite'ı bedavaydı sanırım ama save falan alınmıyo diye biliyom. ciddi hobi edinmek istiyosanız fl'i satın alabilirsiniz, ah bir de şu firmalar türk lirası üzerinden fiyat biçse :(
Hocam yeni bilgisayar almayı planlıyorum aslında bu işler için mac alınır mı sizce?

BSTXN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
...
Hocam yeni bilgisayar almayı planlıyorum aslında bu işler için mac alınır mı sizce?
logic istemiyosan bence mac'e hiç gerek yok ama windows'da logic olsa logic kullanırım ben

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,759
Üyeler
167,363
Son üye
neorm
Top Bottom