Arama sonuçları: *

• Users: marilyn
  • In Müzik
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. marilyn

elektro gitarlar hakkında

seçimler olmadan önce alabilirseniz iyi olur
  2. marilyn

iyi bir şey almak istiyorsanız 3k yı biraz aşabilir ses kartı alıp sanal amfi ile kullanmak daha mantıklı olur hangi tarzda müzikler çalıyor birde ağır metal black death gibi şeyler çalıyor ise humbucker manyetikli gitar öneririm
  3. marilyn

hocam 2k ya çok zor 2. ellere bakın elektro + amfi bulmanız zor olabilir ucuz yollu ses kartı alıp sanal amfi ile kullanabilirsiniz o bütçeye yapabileceğim çok fazla bir öneri yok
  4. marilyn

Müzik Hakkında Her şey

ibanez grg 121 1677849268 tırnağım var zaten çalmak istediğim müzik türü tırnak ile çalınması zor o kadar
  5. marilyn

Müzik Hakkında Her şey

elektro gitar çalıyorum ve sadece 2 tel ile işim var tüm telleri kullanabileceğim bir müzik çeşidinde sorun olmaz tabii ki klasik akustik haricinde tırnaklarım ile gitar çalmıyorum
  6. marilyn

Müzik Hakkında Her şey

ince penalar hızlı rifflerde hemen toz oluyor kalın penalar ilede riff de pena elinden fırlıyor kaliteli ince pena öneriniz varmı bi kere vereyim daha para vermiyeyim
  7. marilyn

müziğin ismini unuttum

merhaba bi müzik vardı siyahi bir adam televizyon gibi bir ortamda elinde mikrofon ile müzik söylüyordu hareketli değildi çok yavaşta değildi görüntüsü aklımda ama müziğin ritmi ve ismini hatırlamıyorum bildiğiniz popüle ir siyahi müzikleri var ise atabilirmisiniz belki denk gelir müzik az...
  8. marilyn

James Hetfield 58 yaşında!

marilyn manson ve eminemde kendisine oral yapabilmek için kaburgalarını aldırdı (!) bu tip absürt haberleri nerde okuyonuz merak ediyorum
  9. marilyn

Elektro gitar temellerini öğrenebileceğim bir YT kanalı önerebilir misiniz?

herhangi bir devlet okulu var ise klasik ile eğitime başla zaten elektroda geliyor yanında hocaya sorarsın illa biliyorlardır
  10. marilyn

Lyrics Videolu Şarkı Çıkardım Sizce Nasıl ??

normal rap işte yazı fontu 🚮
  11. marilyn

Gitar Amfisi Önerir Misiniz?

2. elde yakında bi tane ilanda gördüm o da pasif sanırım mesa yazdım ama ulaşamadım hayırlısı amfiye çok bütçem kalmadı gitarı sipariş ettim geldiğinde ilk halk eğitimde varsa veya okulda falan orada amfi ile denerim sağol yorumun için bu amfiyi almaya çalışacağım
  12. marilyn

Gitar Amfisi Önerir Misiniz?

amfi için çok bütçem yok gitara olabildiğince tam performansını alabileceğim bir amfi önerisi f/p ve düşük yüksek seviye olarak farklı farklı atarsanız ona göre kendime bütçe oluşturabilirim ses kartı alıp sanal amfi kullanmayı düşünüyordum ama vaz geçtim Washburn Bad Dog BD12 12w ile ilgili...
  13. marilyn

Bir şeyler denedim sizce nasıl olmuş??

sadece beat için dinlerim sözler olmasa daha iyi a.t tamamen batırmış haha atıcak bir durum göremiyorum neyse ignore
  14. marilyn

agalarla muzik dersinde söyleyebileceğimiz müzik önerisi

belki olabilir
  15. marilyn

Beğendiğiniz müzikleri benimle paylaşır mısınız ?

daha varda eklemeye üşendim en sevdiklerim bunlar
  16. marilyn

Yeni Trap Beat Yaptım (5)

full bass olmuş güzel ama keşke playaphonk gibi bir şeyler yapsan çok iyi olur
  17. marilyn

O Ses Türkiye Rap (!) Rezilliği

eskiden rap dinlerdim trap denen lanet çıktığından beri popdan farksız oldu artık dinlemiyorum çoğu has sanatçıda ortama uyum sağlamaya çalışıyor suyu çıktı zaten jurilere baksana murda desen ne dediği belli değil geviş getiriyormuş gibi sesler çıkarıyor orada rapçi olmayan bi juri bile var rezalet
  18. marilyn

İkinci el bir gitarım var. Sizce kaç TL'ye satmalıyım ?

temiz ise 500 e satabilirsin diye düşünüyorum ama başlangıç için ucuz bir şeyler arıyorlar 400 den yukarıya satılmaz 300 den aşağı satma
  19. marilyn

Vio öldüğünden mi seviliyor yoksa cidden iyi rap yaptığından mı seviliyor?

en sevdiğim yt kanalıydı :(
Top Bottom