Neler Yeni

Gitar Amfisi Önerir Misiniz?

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
amfi için çok bütçem yok gitara olabildiğince tam performansını alabileceğim bir amfi önerisi f/p ve düşük yüksek seviye olarak farklı farklı atarsanız ona göre kendime bütçe oluşturabilirim

ses kartı alıp sanal amfi kullanmayı düşünüyordum ama vaz geçtim

Washburn Bad Dog BD12 12w​

ile ilgili bir yorum bulamadım alınır mı? yoksa 1300 e daha iyi fiyatta amfi bulunurmu yada daha az bütçeye daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesaj otomatik birleştirildi:

bütçeyi arttırırsam bunu alabilirim

ibanez grg121 için seçiyorum hh manyetikli

@isikt11

Son düzenleme:

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
bütçeyi arttırırsam bunu alabilirim
Bu bütçedeki amfiler hakkında pek bi' bilgim yok aslına bakılırsa fakat bu amfinin V3 olan modelini kullanıyorum. Başlangıç için gerçekten cidden çok iyi bir amfi. Üstündeki hazır presetlerin yanında bir ses kartı işlevi de görüyor. USB kablosu ile bilgisayara bağlayabiliyorsun amfiyi.

Blackstar'ın kendi özel programı var Blackstar Architech adında onu kullanabilirsin. Onun dışında diğer dijital plug-in'leri de kullanabilirsin tabii, sonuçta ses kartı işlevi görüyor. Bilgisayardan kayıt da alabilirsin bu sayede, gerçi kayıt olayları başlangıç için gereksiz fakat ileride elbet iş görür.

Eğer bütçeni arttırabilirsen onu al bence. Hatta bu fiyatta pek yok ama V3 modelini de araştır, belki vardır bu fiyatta birkaç ilan. Sonuçta daha güncel bir model ama yine de V2 de hayli hayli işini görür.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu bütçedeki amfiler hakkında pek bi' bilgim yok aslına bakılırsa fakat bu amfinin V3 olan modelini kullanıyorum. Başlangıç için gerçekten cidden çok iyi bir amfi. Üstündeki hazır presetlerin yanında bir ses kartı işlevi de görüyor. USB kablosu ile bilgisayara bağlayabiliyorsun amfiyi.

Blackstar'ın kendi özel programı var Blackstar Architech adında onu kullanabilirsin. Onun dışında diğer dijital plug-in'leri de kullanabilirsin tabii, sonuçta ses kartı işlevi görüyor. Bilgisayardan kayıt da alabilirsin bu sayede, gerçi kayıt olayları başlangıç için gereksiz fakat ileride elbet iş görür.

Eğer bütçeni arttırabilirsen onu al bence. Hatta bu fiyatta pek yok ama V3 modelini de araştır, belki vardır bu fiyatta birkaç ilan. Sonuçta daha güncel bir model ama yine de V2 de hayli hayli işini görür.
2. elde yakında bi tane ilanda gördüm o da pasif sanırım mesa yazdım ama ulaşamadım hayırlısı amfiye çok bütçem kalmadı gitarı sipariş ettim geldiğinde ilk halk eğitimde varsa veya okulda falan orada amfi ile denerim sağol yorumun için bu amfiyi almaya çalışacağım

Top Bottom