Arama sonuçları: *

1. AfniSoDeadly

12.sinif staj ne zaman bitiyor

Staj ne zaman bitiyor bilen var mi arkadaslar, Öğretmen bu hafta son diyor arkadaslar bu gecen hafta son diye bu hafta gitmiyor nedir durum
  2. AfniSoDeadly

🗳️ Türkiye Seçimlerindeki Oy Sistemi Ve Oy Kullanırken Dikkate Alınması Gerekenler 🗳️

aynı ittifakta olanların hepsine mi basıcaz
  3. AfniSoDeadly

Lisede ilk dönem devamsızlıktan kalmak var mı?

Valla devamsızlıklarin çoğu yazılmadı 2 hafta ya gittim ya gitmedim 1669998668 Kanka 12 isen kesin af gelir zaten isleyisten belli bizim bir kaç hoca da söyledi olmayacak diye valla ben 9 da kaldım sonra 9un 2.donemde corona çıktı 11 de af çıktı şimdi 12yim ona da gitmiyorum doğru düzgün...
  4. AfniSoDeadly

Lisede ilk dönem devamsızlıktan kalmak var mı?

Bu sene de 12lere af gelir ben 11 de 135 gun devamsızlık yapmistim ona daha af geldi arkadan devamk gelmedigi için
  5. AfniSoDeadly

11. Sınıfta açığa geçmek mantıklı mı?

online olacak sınavlar açık lisenin örgün eğitimde yüz yüze olacak yine
  6. AfniSoDeadly

İki kez sınıfta kaldım tasdikname nasıl alırım

Ee neyin atarini yapiyon kardes sorduğum soruya verecek cevabin yok geldin bos bos seni ilgilendirmeyen durumdan konusuyosun sonra bana hakaret ediyosun :D? Sana mi sorucam okula niye gidip gitmeyecegimi de 2 sene sinifta kalan biri diyosun dc ver adam gibi konusalim bakalım
  7. AfniSoDeadly

Sen ne biliyon kardesim benim evde ki durumlarimi sana mi kaldi ?:D 1663327217 Eeeeeeeeee 1663327242 Birak kanka deli bu
  8. AfniSoDeadly

Devamsızlık kanka bilerek bıraktım
  9. AfniSoDeadly

Devamsızlıktan kaldım kendi istegimle gitmedim okula ortalamam 70 civarlarında hep illa küfür ettireceksiniz
  10. AfniSoDeadly

Kardeş burda adam gibi soru sordum gelip okula gidip sorucan diyon Var mi bi sıkıntın? Daha önce yasamis olan varsa bilgisi olan varsa gelir yazar ben bilmiyor muyum okula gitmesini?
  11. AfniSoDeadly

Dekontun süresi gecer mi

Bugün açık liseye kayıt olmaya gittim ama tasdikname almaya vaktim olmadı ama ücreti yatirdim ve dekontu aldım bir daha 2 hafta sonra müsait olacağım dekontun süresi gecer mi acaba
  12. AfniSoDeadly

Teşekkürler 1663230887 Bos yapma agacım keyfimizden yazmıyoruz buraya
  13. AfniSoDeadly

İki kez sinifta kaldım bugün halk eğitime gittim tasdikname istediler ama iki kez kaldığım için okulda kaydım var mi bilmiyorum tasdiknameyi nasıl alabilirim
  14. AfniSoDeadly

Açık lise kaydı nasıl yapılır

Okul nomuz olmadığı icin e okula zaten giremiyoruz da ben henüz açığa kayıt olmadım şuanda da ecokula giremiyorum çünkü okuldan atıldım ve okul nosuna sahip değilim yani ben giremiyorum ama sistemde gozukuyordur umarım
  15. AfniSoDeadly

Tamam kanka da bu e okul muhabbetinden iskillendim e okula giremiyorum tarayıcıdan örgün eğitimde aldığım kredileri kullanabilecek miyim yoksa sifirdan mi baslicam burda sifirdan başlarsam baya sıkıntı olur yaş 18 oldu
  16. AfniSoDeadly

Merhaba 8 9 gibi açık liseye kayıt olmaya gidicem e okul da kaydım var ancak 2.kez kaldığım için tarayıcı üzerinden e okula giremiyorum mobil uygulamadan hala girebiliyorum burda bir sıkıntı olur mu ? İkinci olarak şuan 11.sinif olarak gözüküyorum kayıt oldugumda 11den devam mi edicem
  17. AfniSoDeadly

Ailemizden izin alarak okuldan gitmek disiplin suçu mu?

Bunlar nasil okul aga bizde 29ekime gelmeyenlere tutanak tuttular 2dk siir okuyup gonderiyolar bi de, bilerek gitmediğimi, verilecek cezayi kabul etmedigimi yazdim verdim bisey de olmadi gerci 😝
  18. AfniSoDeadly

3-4 seneye eğitim sistemi ne olur ?

baraj yok her sınava giren üniversiteye mi girsin? universiteler toplama kampına dönüyor yavaş yavaş
Top Bottom