Neler Yeni

Açık lise kaydı nasıl yapılır

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,647
İsim
Burak Tokgöz
Merhaba 8 9 gibi açık liseye kayıt olmaya gidicem e okul da kaydım var ancak 2.kez kaldığım için tarayıcı üzerinden e okula giremiyorum mobil uygulamadan hala girebiliyorum burda bir sıkıntı olur mu ?
İkinci olarak şuan 11.sinif olarak gözüküyorum kayıt oldugumda 11den devam mi edicem

lydran

80+
Merhaba 8 9 gibi açık liseye kayıt olmaya gidicem e okul da kaydım var ancak 2.kez kaldığım için tarayıcı üzerinden e okula giremiyorum mobil uygulamadan hala girebiliyorum burda bir sıkıntı olur mu ?
İkinci olarak şuan 11.sinif olarak gözüküyorum kayıt oldugumda 11den devam mi edicem
Kredin 170'in Altı Çıkarsa, Kalan Krediyi Tamamlaman gerekir haberin olsun.
Açık lise 5-6. Dönem olarak geçiyor olması lazım 11.Sınıf.

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,647
İsim
Burak Tokgöz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kredin 170'in Altı Çıkarsa, Kalan Krediyi Tamamlaman gerekir haberin olsun.
Açık lise 5-6. Dönem olarak geçiyor olması lazım 11.Sınıf.
Tamam kanka da bu e okul muhabbetinden iskillendim e okula giremiyorum tarayıcıdan örgün eğitimde aldığım kredileri kullanabilecek miyim yoksa sifirdan mi baslicam burda sifirdan başlarsam baya sıkıntı olur yaş 18 oldu

lydran

80+
Tamam kanka da bu e okul muhabbetinden iskillendim e okula giremiyorum tarayıcıdan örgün eğitimde aldığım kredileri kullanabilecek miyim yoksa sifirdan mi baslicam burda sifirdan başlarsam baya sıkıntı olur yaş 18 oldu
Hocam Ben Açık Liseye Kayıt Olduktan Sonra E-Okul kaydım silindi. Oraya Gidince kredinizi söylüyorlar zaten.

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,647
İsim
Burak Tokgöz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Ben Açık Liseye Kayıt Olduktan Sonra E-Okul kaydım silindi. Oraya Gidince kredinizi söylüyorlar zaten.
Okul nomuz olmadığı icin e okula zaten giremiyoruz da ben henüz açığa kayıt olmadım şuanda da ecokula giremiyorum çünkü okuldan atıldım ve okul nosuna sahip değilim yani ben giremiyorum ama sistemde gozukuyordur umarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,559
Üyeler
166,229
Son üye
Xoumers
Top Bottom