Arama sonuçları: *

1. Ahmet Sevinç

Matematik için sınav önerir misiniz?

arkadaşlar selam 12. sınıf 1. dönem 2. yazılı için sınav arıyoryum , orijinalin sınavı var ama başka güzel yayının bulamadım güzel bir yayınınkini atarsanız sevinirim
  2. Ahmet Sevinç

Dershaneden verim alamıyorum

Bencede boş özellikle evde ders çalışmaktan verim alıyorsan Git evde çalış çünkü harbiden senin gibiler için dershane gereksiz ha mesela sorun var veya kafana bir şey takıldı o zaman git dershanedeki hocalara sor sorunu hafta içi günleri onun dışında sana dershaneyi oneremem bende verim...
  3. Ahmet Sevinç

Okul müdürü Belge için para istiyor

hocam işte zaten eline düşenden para koparıyor okul için planları varmış ama banane zaten kalmış 1 yılım kimseye hiç hayrım dokunmasın zaten bizim okuldanda adam çıkmaz
  4. Ahmet Sevinç

annem istedi hocam onun hatırına , adam okula fotokopi makinesi falan alacam dedi ki gram umurumda değil ama annem rüşvet olmadığına inandığı için bunu istedi önceki okulunuda proje okulu yapmış yani doğru söylüyor olabilir ama genede umurumda değil
  5. Ahmet Sevinç

hocam google'a yazmayayım sıkıntı olmasın şimdi 1731172764 evet hocam haklısınız ilk kısımda yazdıklarınız benimde aklıma geldi ama yemez gibi pazartesi bir uzlaşmaya çalışacağız işte veriyorsanız verin falan , para vermeyeceğiz falan baktık yok o zaman direkt milli eğitime gideceğim
  6. Ahmet Sevinç

alınıyorda müdürün imzası lazım geçerli olması için ve zarflanması lazım
  7. Ahmet Sevinç

hocam olay belli olacak ya neden soruşturuyoruz diye ben bu ### benle uğraşır diye çekinmiştim şikayetten ama vazgeçtim edeceğim zaten tüm okulda sevmiyor yayarım herkes şikayet eder umarım tutuşurlar 😅
  8. Ahmet Sevinç

hocam bu adilerin tanıdıkları falan vardır bişey olmaz birde bizim ülkenin hal belli o yüzden sordum olmadı adamla birde ben konuşacağım verecekseniz verin ya da ilçe eğitimle muhattap olursunuz falan birde 5-6 cimer şikayeti mis ayrıca bir arkadaşımın avukat tanıdığı var ona sordurttum bir şey...
  9. Ahmet Sevinç

@klc7 @tekino @Musa Bulaklı @Tearz @porento54 @idas0320 @MamiKK hocalarım şimdi buldum bu adam "öğrenci kayıt belgesi" vermiş , bunun içine iban dekontunu koyup verdiğimizi göstermek için şimdi size sormak istediğim bende böyle bir kanıt var üstüne birkaç kişide şikayet etse bu adam hakkında...
  10. Ahmet Sevinç

Hocam teşekkürler bilgilendirme için ama şikayet nedenindende anlayabilir beni onunda gizlenmesini sağlayabiliyor muyuz
  11. Ahmet Sevinç

Zarflama bedeli daha doğrusu , sonuç olarak genede para istiyor
  12. Ahmet Sevinç

Hocam belge vermemekle tehdit etmiş imalı bir şekilde belgeyi aldıktan sonra şikayet etsem nasıl olur 1731076165 Evet devlet okulu Bende biliyorum zaten onların tırnak olduğunu ama ne yapasın benimde durum sıkıntı yok yazılmama falan mecburum bi yandan aslında ama o ahlaksızın da ceza almasını...
  13. Ahmet Sevinç

Lise hocan 1731075473 Hocam inanın açıklamasını ne diye yazmamı önerirsiniz bunu bağış olarak gösterip işin içinden sıyrılabiliyorlar
  14. Ahmet Sevinç

Yurt dışı başvurusu için lazım , lise 12. Sınif 1731075372 Ikiside bu tarz işlerden tırsıyor muhtemelen belgeyi alır ondan sonra şikayet ederiz aslında benin devamsızlık vs. De yapılmamıştı şimdi bu adama dedikleriniz yapılmazsa benim son... 1731075408 Hocam kim neyden şikayet etmiş gözükür...
  15. Ahmet Sevinç

Arkadaşlar selam okuldan transcript belgesi alacaktım aldımda ama mühürlü bir biçimde zarflanması lazım beyefendi önce bana annemi çağırmamı söyledi bende denileni yaptım ve öğrendim ki beyefendinin derdi okul için para toplamakmış ve annemden okul için para istedi ( 3000tl civarı ) aksi...
  16. Ahmet Sevinç

Özcan aykın ayt fizik başlıyor🥳

Sadece duyurmak istedim isterseniz linki kaldıram Ayrıca bir kazancım yok
  17. Ahmet Sevinç

Var aga 👆👆
  18. Ahmet Sevinç

https://www.maksimumkitap.com/mobile/kitap/ozcan-aykin-2025-88-gunde-ayt-fizik-kampi-parlayan-projeler-(277612).asp Merhaba arkadaşlar özcan aykının ayt kampı başlıyor 🥳🥳, şuan için kitap ön satışta yani kargalar 1 hafta sonra gelmeye başlayacak söylemek istedim ayrıca ilk 1000 kitap imzalı...
  19. Ahmet Sevinç

konu sonlandı

ulan okul anketini doldurmayız bunu doldururuz🤣
  20. Ahmet Sevinç

Anadolu lisesine geçmelimiyim

meslekte geçirdiğin her yılda puanın belli bir miktar artıyor bununlada eğer okulda boş kontenjan varsa seni öne geçiriyor yani yaşlı ihtiyarlar işlerine gelen yeri seçerken gençlerde 2-3 saat yolluk okula gitmeye zorlanıyor olay bu . KPSS gibi sınavlara girmedim ama bunlarda da bir halt biliyor...
Top Bottom