Neler Yeni

Anadolu lisesine geçmelimiyim

tadic3453

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Tadic3453
Ben 10. Sınıf meslek lisesi bilişim bölümü okuyorum ve üniversite okumak istiyorum meslek lisesinde 11. Sınıfta matematik, fizik,kimya gibi dersler kalkıyomuş Anadolu lisesine geçmeyi düşünüyorum mantıklımı teşekkürler

tadic3453

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Tadic3453
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar yardım edermisiniz

MehmetB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Mehmet Bozkurt
Ben 10. Sınıf meslek lisesi bilişim bölümü okuyorum ve üniversite okumak istiyorum meslek lisesinde 11. Sınıfta matematik, fizik,kimya gibi dersler kalkıyomuş Anadolu lisesine geçmeyi düşünüyorum mantıklımı teşekkürler
elbette geçmelisin yeni mezun birisi olarak söylüyorum geçeceğin Anadolu liselerinde farklı olacak tek şey ortam, gerçekten hırs yapıp kendini hocalara teslim edersen lise fark etmeksizin başarılı olacaksın. her ne kadar lisenin ismi veya kadrosu lekelenmiş olsa bile oradaki öğretmenler yüksek puanlar almış ve atanmış kişilerdir ve alanlarında gayet başarılılardır.

tadic3453

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Tadic3453
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
elbette geçmelisin yeni mezun birisi olarak söylüyorum geçeceğin Anadolu liselerinde farklı olacak tek şey ortam, gerçekten hırs yapıp kendini hocalara teslim edersen lise fark etmeksizin başarılı olacaksın. her ne kadar lisenin ismi veya kadrosu lekelenmiş olsa bile oradaki öğretmenler yüksek puanlar almış ve atanmış kişilerdir ve alanlarında gayet başarılılardır.
Hocam peki 10. Sınıfta nakil olurmu teşekkürler

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç
yüksek puanlar aldıklarını sanmıyorum mesleğe girmeyecek kadar iyi bir puan almışlardır ayrıca puan sisteminde ben hiç sınavla gireni görmedim yaş sistemi uydurmuşlar en ihtiyar olanı istediği okulu işgal ediyor

MehmetB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Mehmet Bozkurt
yüksek puanlar aldıklarını sanmıyorum mesleğe girmeyecek kadar iyi bir puan almışlardır ayrıca puan sisteminde ben hiç sınavla gireni görmedim yaş sistemi uydurmuşlar en ihtiyar olanı istediği okulu işgal ediyor
merhaba, yorumunu neye dayanarak yazdın acaba? daha önce KPSS'ye girdin mi veya ÖABT sınavı, bu konu hakkında eminimki bizden daha bilgilisindir, lütfen daha anlaşılır bir şekilde aydınlatır mısın? öğrenci halimizle alanı için yıllarını vermiş "yaşlı" dediğin deneyim sahibi, mesleğini yapan ayrıca çirkef ve ergenlere karın tokluğu için katlanan büyüklerine karşı önyargını azaltman "bence" senin için daha sağlıklı olabilir.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç
merhaba, yorumunu neye dayanarak yazdın acaba? daha önce KPSS'ye girdin mi veya ÖABT sınavı, bu konu hakkında eminimki bizden daha bilgilisindir, lütfen daha anlaşılır bir şekilde aydınlatır mısın? öğrenci halimizle alanı için yıllarını vermiş "yaşlı" dediğin deneyim sahibi, mesleğini yapan ayrıca çirkef ve ergenlere karın tokluğu için katlanan büyüklerine karşı önyargını azaltman "bence" senin için daha sağlıklı olabilir.
meslekte geçirdiğin her yılda puanın belli bir miktar artıyor bununlada eğer okulda boş kontenjan varsa seni öne geçiriyor yani yaşlı ihtiyarlar işlerine gelen yeri seçerken gençlerde 2-3 saat yolluk okula gitmeye zorlanıyor olay bu . KPSS gibi sınavlara girmedim ama bunlarda da bir halt biliyor musun diye bakıyorlar belli bir puanın üstündeysen işin garanti yani çok da abartılıncak bir şey değil .
Elbette her yaşlı öğretmen kötü değildir ama ben bugüne kadar hiç öğrenci ile çok alakalı hoca görmedim ya emekliliği için gün dolduruyordur ders anlatmadan oturur ya da anlatıyım da anlayan anlasın kafasında hareket ederler , gezi istesen ağrısız başım derler oturur götürmezler , sınıf öğretmeni dersinde yalandan 2 yer değişikliği ve sınıfın problemi çözüldü . Bunlar önyargı değil gerçek
Ayrıca genç kesim ders öğretmeye daha hevesli mesela tablet felan kullanıp kısa sürede daha fazla ders anlatabiliyor veya konuyu elinden geldiğince anlatmaya çalıştırıyor ama ben 45-50 yaş üstü kesimde hiç böyle bir çaba görmedim anca slayt yaptırır öğrenciye anlattırır . Yani deneyimde çok da bir halt değil ben ösym sorularını bile incelediklerini sanmıyorum açıp meb kitabını ordan gidiyorlar allah ne vermişsse

tadic3453

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Tadic3453
yardım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yardım

Top Bottom