Ben 10. Sınıf meslek lisesi bilişim bölümü okuyorum ve üniversite okumak istiyorum meslek lisesinde 11. Sınıfta matematik, fizik,kimya gibi dersler kalkıyomuş Anadolu lisesine geçmeyi düşünüyorum mantıklımı teşekkürler
Geçeceğin liseye göre değişir, ama bence daha iyi olurBen 10. Sınıf meslek lisesi bilişim bölümü okuyorum ve üniversite okumak istiyorum meslek lisesinde 11. Sınıfta matematik, fizik,kimya gibi dersler kalkıyomuş Anadolu lisesine geçmeyi düşünüyorum mantıklımı teşekkürler
elbette geçmelisin yeni mezun birisi olarak söylüyorum geçeceğin Anadolu liselerinde farklı olacak tek şey ortam, gerçekten hırs yapıp kendini hocalara teslim edersen lise fark etmeksizin başarılı olacaksın. her ne kadar lisenin ismi veya kadrosu lekelenmiş olsa bile oradaki öğretmenler yüksek puanlar almış ve atanmış kişilerdir ve alanlarında gayet başarılılardır.Ben 10. Sınıf meslek lisesi bilişim bölümü okuyorum ve üniversite okumak istiyorum meslek lisesinde 11. Sınıfta matematik, fizik,kimya gibi dersler kalkıyomuş Anadolu lisesine geçmeyi düşünüyorum mantıklımı teşekkürler
Hocam peki 10. Sınıfta nakil olurmu teşekkürlerelbette geçmelisin yeni mezun birisi olarak söylüyorum geçeceğin Anadolu liselerinde farklı olacak tek şey ortam, gerçekten hırs yapıp kendini hocalara teslim edersen lise fark etmeksizin başarılı olacaksın. her ne kadar lisenin ismi veya kadrosu lekelenmiş olsa bile oradaki öğretmenler yüksek puanlar almış ve atanmış kişilerdir ve alanlarında gayet başarılılardır.
olur tabi hocamHocam peki 10. Sınıfta nakil olur mu teşekkürler
Sağolun hocamolur tabi hocam
linkinden veli bilgilerin ile işleme devam etmelisinMEB Öğrenci Nakil İşlemi
Bu hizmet ile e-okul sistemi üzerinde velisi olduğunuz öğrenciye ait nakil işlemlerini yapabilirsiniz.www.turkiye.gov.tr
yüksek puanlar aldıklarını sanmıyorum mesleğe girmeyecek kadar iyi bir puan almışlardır ayrıca puan sisteminde ben hiç sınavla gireni görmedim yaş sistemi uydurmuşlar en ihtiyar olanı istediği okulu işgal ediyorelbette geçmelisin yeni mezun birisi olarak söylüyorum geçeceğin Anadolu liselerinde farklı olacak tek şey ortam, gerçekten hırs yapıp kendini hocalara teslim edersen lise fark etmeksizin başarılı olacaksın. her ne kadar lisenin ismi veya kadrosu lekelenmiş olsa bile oradaki öğretmenler yüksek puanlar almış ve atanmış kişilerdir ve alanlarında gayet başarılılardır.
merhaba, yorumunu neye dayanarak yazdın acaba? daha önce KPSS'ye girdin mi veya ÖABT sınavı, bu konu hakkında eminimki bizden daha bilgilisindir, lütfen daha anlaşılır bir şekilde aydınlatır mısın? öğrenci halimizle alanı için yıllarını vermiş "yaşlı" dediğin deneyim sahibi, mesleğini yapan ayrıca çirkef ve ergenlere karın tokluğu için katlanan büyüklerine karşı önyargını azaltman "bence" senin için daha sağlıklı olabilir.yüksek puanlar aldıklarını sanmıyorum mesleğe girmeyecek kadar iyi bir puan almışlardır ayrıca puan sisteminde ben hiç sınavla gireni görmedim yaş sistemi uydurmuşlar en ihtiyar olanı istediği okulu işgal ediyor
meslekte geçirdiğin her yılda puanın belli bir miktar artıyor bununlada eğer okulda boş kontenjan varsa seni öne geçiriyor yani yaşlı ihtiyarlar işlerine gelen yeri seçerken gençlerde 2-3 saat yolluk okula gitmeye zorlanıyor olay bu . KPSS gibi sınavlara girmedim ama bunlarda da bir halt biliyor musun diye bakıyorlar belli bir puanın üstündeysen işin garanti yani çok da abartılıncak bir şey değil .merhaba, yorumunu neye dayanarak yazdın acaba? daha önce KPSS'ye girdin mi veya ÖABT sınavı, bu konu hakkında eminimki bizden daha bilgilisindir, lütfen daha anlaşılır bir şekilde aydınlatır mısın? öğrenci halimizle alanı için yıllarını vermiş "yaşlı" dediğin deneyim sahibi, mesleğini yapan ayrıca çirkef ve ergenlere karın tokluğu için katlanan büyüklerine karşı önyargını azaltman "bence" senin için daha sağlıklı olabilir.