Arama sonuçları: *

• Users: Akhiore
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Akhiore

Resim öğretmenliği okumak mantıklı mı?

Resim seviyorsan bence okumalısın ama yanında dijital ortam içinde bir şeyler öğrenmelisin bence (blender,photoshop vb ) öğretmenlik yaparken bol vaktin olacaktır zaten Bilgisayar üzerinden çizime de yönelebilirsin bilgisayardan işini yapabilmek kadar rahatı yoktur
  2. Akhiore

En iyi digital nomad işi

Sizce benim için en iyi digital nomad işi ne matematik bilgim olsa yazılımcı olacaktım ama yok videographer olabilirim ama pek dijital nomadlık değil gibi web sitesi tasarımı yada 3d tasarım gibi şeyler arasında kaldım gönlüm 3d den yana ama
  3. Akhiore

11.sınıf sınfıta kalıyormuyum?

Okuman hatta
  4. Akhiore

Antalya -İsparta gezisine gidilir mi sizce ?

arkadaşlarla 500 er tl koyup çıralıda ya da konya altında takılmaca ay ışığıda olabilir ya da vazgeçtim ısparta iyidir bi değişiklik olsun
  5. Akhiore

Yurtdışına Gidebilmek İçin Gerekenler Nedir?

Öğrenci belgen olduğu zaman pasaport harcı ödemiyorsun bilgin olsun ben bu sebebten lisedeyken almıştım 25 yaşına kadar geçerli oluyor. Henüz kullanmak nasip olmadı yaş 22 Ülke olarakta geçen birisiyle konuşmuştum arjantindeymiş oraya gitmesi ve kalması kolay gibi onun dışında bildiğim malta...
  6. Akhiore

Hocanın sınav kağıdında belirtilmeyen kriterlerlerden puan kırması

Hangi ülkede yaşadığını unuttun galiba bu hoca ve bu hocadan daha kötü hocalar vardır . Bence şikayet et ama tek başına değilde 5,10 kişi olsanız bile sonuca ulaşma ihtimali daha olası adelet olmayan yerde adalet beklemek ne kadar doğru orasını bilemem sonuçta %80 torpille gelmiş insanlarla...
Top Bottom