Arama sonuçları: *

1. Arda Özdamar

Lisede Takdir almak için nasıl çalışılmalı

valla bende bıktım derse boş girip boş çıkıyorum ufacık bir faydası yok fizik hocası bi konu anlattı o kadar zor geldi hiç bir şey anlamadım ders bitince youtubeden izledim 10dk de anladım 1607362246 bakalım senin gibi yapıcam bende sonumuz hayrola
  2. Arda Özdamar

ya bilmiyorum sürekli derse giren o kadar emek verip zahmete giriyor derse girmeyenler yatıyor diyor hocalar o yüzden derse girenlere olabildiğince yüksek vercez diyorlar
  3. Arda Özdamar

ben çoğuna giriyorum hocalar tehdit gibi zorluyor yoklama alıyolar ve not verirken kullancam diyor mecbur çoğuna girmek zorunda kalıyorum ve bu çok zaman kaybı bi ara derse girip sessize alıp arka da video açtım bu sefer hoca sürekli bir şey soruyor cevap vermediğim için hem eksi atıyor hem yok...
  4. Arda Özdamar

bende 11e kadar hep teşekkür aldım ya hiç takdir alamadım ben tam tersine kendimi kısıyorum pc falan oynamıyorum uzun uzun çalışmaya çalışıyorum ama verimsiz oluyormuş işte senin gibi yapıcam bakim zaten okulun online derslerinden bir şey anlamıyorum
  5. Arda Özdamar

knk ben de 11. sınıfım harbi nasıl çalışıyorsun ben bigisayar falan dikkatim dağılıyor
  6. Arda Özdamar

Derslerim çok kötü ne yapmalıyım

Knk nasıl yapıyorsun taktik versene bende 11. sınıfım ders ve oyunu biarada nasaıl düzrnli götürüyorsun
Top Bottom