-Cenker
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,323
- İsim
- Cenker Çaylan
Kardeşim şöyle diyim sana ortaokulda iken çok çalışkandım bizim zamanımızda sbs denen sınav vardı lise dersleri şimdikine göre daha zordu bu aynı babaların zamanındaki eğitim gibi oldu ama neyse Konumuza dönelim 11-12 de çoğu konu azaltıldı eskiye göre.Senin yapman gereken sayısal bölüm istediğin için 9'da Matematik-Fiziğini sağlam tut kimyada çok bir şey yok diye hatırlıyorum biyoloji zaten ezber onu 11'İn yazında tamamlayabilirsin.Matematik ama gerçekten temel üstüne 11-12 de özellikle çok konu giriyor.Bu dediklerim 10-11 için de geçerli kesinlikle matematik fiziğini sağlam tut.10'da mol denen illet bir konu var ilk başta anlamakta zorluk çekebilirsin ama ağlaya ağlaya yapacaksın en sonunda pes etmezsen tabii.11'de ise orbital falan ezber konusu.11 Kimya da ezber denilebilir.12 de işin matematik fizik kimya anlamında hepsini bilmen gerekecek.Sana önerim zaten lise dönemin en güzel yıllarından üniversite kadar olmasa da gençlik yılların.Dediğim gibi 9-10-11 de fizik-kimya-matematik geometrin de çok iyi olması lazım bu arada.11 in yazında ise biyoloji türkçeyi halledersin zaten.Temelin sağlam olsun yeter.Sonunu düşün her zaman 4 yılın sonunda hayatının yolunu çizceksin..9. Sınıfa yeni geçtim derselrim kötü diyebilirim aslında biraz öneri beklemekten çok içim dökmek istiyorum ilerde bilgisayar muhendisliği okumak istiyorum ama sayısal bölüm seçmem gerek sayısay seçtiğimde boşda kalmaktan korkuyorum derslerim zaten kötü yani sınav olmadık ama ben bişey anlamıyorum çok tedirginim ne yapmalıyım bilmiyorum