Neler Yeni

Derslerim Çok Kötü Okulumu Bırakmalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Berkan
ilkokul notların da yeterince düşükmüş.lisede zor dersiniz de yok.müfredat zaten tıraşlandı.zor kısımlar atıldı.oturup çalışacaksın başka çare yok.bırakırsan da sokakta boş boş gezersin.
Nası zor kısım yok ? Oku bi muhasebe varmı yokmu

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Nası zor kısım yok ? Oku bi muhasebe varmı yokmu
meslek lisesi mi okuyacaktım? anadolu lisesi bitirdim.sonra iyi bir üniversite bitirdim mühendis oldum.yapamıyorsan sen beceremiyorsundur.

bıraktım

80+ Bronze
Bazı işler var tecrübesiz bilgisiz adama 4.5 fln maaş verir çevrende o işlerden yoksa okumaktan başka çare yok gibi.
Ya bir meslek öğren ya da dil öğren Arapça, Almanca veya Rusça bunlardan birini öğrenirsen öğrenirsen her türlü ekmeğini yersin
Turistlerin çok geldiği restorantlarda iş bulursun belki otellerde işe girersin yine turistlerin çok geldiği yerlerde hem tezgahtarlık hem çevirmenlik. Eczaneler bile arapça bilen işçi arıyor o derece
Ama karar vermeden önce iyice araştır tabii.
dil bilse bulundguum bölgede 20-25 euro günlüğü tezgahtarların

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Ensar
Sanırım AÖİHL geçersem yine de Arapça gibi derslerin sınavına girmem gerekiyor. Peki AÖL'ye geçebilir miyim?

Arusttt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Enes
ilkokul notların da yeterince düşükmüş.lisede zor dersiniz de yok.müfredat zaten tıraşlandı.zor kısımlar atıldı.oturup çalışacaksın başka çare yok.bırakırsan da sokakta boş boş gezersin.
müfredat tıraşlandı ne alaka 10.sınıfta binom gibi bi konu var sınıfın hiçbiri anlamıyo dünyanın en zor müfredatlarından biri adamlar bu bilgileri üniversitede görmüyo biz daha lisede ezberliyoz

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
müfredat tıraşlandı ne alaka 10.sınıfta binom gibi bi konu var sınıfın hiçbiri anlamıyo dünyanın en zor müfredatlarından biri adamlar bu bilgileri üniversitede görmüyo biz daha lisede ezberliyoz
Ya binom konu mu gördük biz de onları. Daha 10.sınıfsın. Matris görmeyeceksin. Türev İntegral ağır kısımları çıkarıldı. Üniversite müfredatı gördük lisede. Bana mı anlatıyorsun liseyi de bitirdim üniversiteyi de. Ayrıca binom gayet kolay bir konu. Bu kadar zorlanman sıkıntı

Arusttt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Enes
Ya binom konu mu gördük biz de onları. Daha 10.sınıfsın. Matris görmeyeceksin. Türev İntegral ağır kısımları çıkarıldı. Üniversite müfredatı gördük lisede. Bana mı anlatıyorsun liseyi de bitirdim üniversiteyi de. Ayrıca binom gayet kolay bir konu. Bu kadar zorlanman sıkıntı
hocam sıkıntılı mısın git bi bak dünyada bu kadar boktan müfredat yok zor kısımları çıkarılmışmış konular yetişmiyor binom gayet kolay bi konu fln değil sınıfta binom sorusu yapabilen yok siz üstün zekalısın galiba

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
hocam sıkıntılı mısın git bi bak dünyada bu kadar boktan müfredat yok zor kısımları çıkarılmışmış konular yetişmiyor binom gayet kolay bi konu fln değil sınıfta binom sorusu yapabilen yok siz üstün zekalısın galiba
Ben normal zekalıyım. Sizde sorun var

Top Bottom