11. sınıfım, Anadolu İmam Hatip Lisesinde okuyorum. Derslerim çok kötü, sayısal alan seçtim. 9. sınıfta hiç çalışmadım sınav zamanı bile birkaç ders dışında bakmadım. Zaten pandemiden dolayı sadece ilk dönemi okuduk. 10. sınıfta (Uzaktan eğitimde) ilk başlarda birkaç kez canlı derslere girdim ama anlamadığım için ondan sonra hiç derslere girmedim. Okul yokken çalışıp bilgisayar aldım. Ama sınav zamanı gelince bu çalışmamaların bedelini 10 dersten kalarak ödedim. Şu an 11. sınıfa geçtim matematikte işlem önceliğinde bile hata yapıyorum. Antrenmanlarla matematik 1 kitabını alıp onu yapmaya başladım. Sınıfta herkesin ortalaması 70-80 üstüyken benim ortalamam 40 ve bir sürü dersten kaldım. Okuldaki rehber hocasıyla bir çalışma programı yaptık. Okuldan saat 16.30 gibi geliyorum günde 3 saat konu tekrarı ve hafta sonu TYT çalışması şeklinde plan yaptık ama ben bu programa doğru düzgün uyamıyorum. Konulara çalışsam da soruları hiç yapamıyorum, yapsam bile yanlış yapıyorum. Böyle oluncaya hiç çalışasım gelmiyor. Ortaokul kolaydı hiç çalışmadan bir şekilde geçiliyordu ama lise öyle değilmiş.
Ne yapacağım, ne okuyacağım, neye ilgim var hiçbir şey bilmiyorum. Lütfen bana bir tavsiye verin.
Alıntıyı görüntüle