Arama sonuçları: *

1. AsafSimsek

YKS'ye tam olarak çalışamamak

Hedefim 10k hocam.
  2. AsafSimsek

Hocam çözdüğüm kaynaklar bana bir şey katmıyormuş gibi de geliyor bazen. Planım da olmadığı için neye çalışacağım bilemiyorum. Instagram'da şimdiden logaritma çalışanlar dahi çıktı karşıma. Koçluk alıp onla devam etmek mantıklı olur mu yoksa kendim bir plan mı yapmalıyım? Ayrıca soru çözerken...
  3. AsafSimsek

Merhaba, bu sene 12. sınıfa geçtim. Her gün rutin olarak paragraf, problem, geometri çözüyorum ancak diğer dersleri düzgün çalışamıyorum. Tabiri caizse dümenden çalışıyor gibiyim. Belki öyle değildir ancak kendi kafamda böyle hissediyorum. Kendimi sınav öğrencisi kafasına da sokamadım maalesef...
  4. AsafSimsek

YKS 2025 için tavsiyeler

Hocam o zaman ben şu an 3D VDD'den ilk 12 konuyu halledip 11 matematiğini tekrar ediyorum yanında da fen derslerinden zorlandığım kısımları tekrar ediyorum doğru mu anladim?
  5. AsafSimsek

YKS 2025 için tavsiyeler

Hocam bir de son olarak ayt fen kısmında fiziği komple tekrar, kimyadan denge hiz , biyolojiden de sinir ve endokrin sistemleri çalışsam yazin yeterli olur mu?
  6. AsafSimsek

YKS 2025 için tavsiyeler

Tyt ve 11. sınıf matematik çalışmalarını beraber mi yapmalıyım yoksa tytde belli bir yere geldikten sonra mi baslanmali?
  7. AsafSimsek

YKS 2025 için tavsiyeler

Merhaba, bu yıl 12. sınıfa geçtim. Hedefim sayısal ilk 10 bine girmek. Yazın başından beri düzenli olarak paragraf problem geometri rutini yapıyorum ancak diğer dersler hakkında ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Fen derslerinde TYT mi çalışmalıyım yoksa 11. sınıfı tekrar mı etmeliyim bilmiyorum...
  8. AsafSimsek

8. Sınıf kaynak kitap önerisi

Okyanus Master iyiydi hatırladığım kadarıyla.
  9. AsafSimsek

Eşit Ağırlıktan Sözel Bölüme Girilir mi?

Eşit ağırlıktan tarih bölümüne girebilir miyim?
  10. AsafSimsek

Sosyal Bilimler Lisesine gidenler bakabilir mi?

Yksde soruluyor ama o dersler değil mi?
  11. AsafSimsek

Sosyal Bilimler Lisesine gidenler bakabilir mi?

Merhabalar Lgs de puanım 402 yüzdeliğim 5.22 . Trabzonda yaşıyorum. Puanım sosyal bilimlere rahatlıkla yetiyor ancak şu konuda kararsız kaldım. 12.sınıf sosyal bilimlerde fizik kimya biyoloji felsefe gibi dersler yokgözüküyor. Ne yapmalıyım?
  12. AsafSimsek

Sınav olanlar tekrar olucak mı ?

Olmayanlar olacak. 1608737011 Hocam kağıda Rtx 3070 için Psu önerisi yazarız :)
  13. AsafSimsek

Sınavların Ertelenmesi Konusunda Tartışma

Haklı Aga
  14. AsafSimsek

OKULLAR AÇILACAK MI? SINAVLAR OLACAK MI? İŞTE HEPSİNİN CEVABI!

biz bazı dersleri olduk bazılarını olmadık nasıl olacak
Top Bottom