Arama sonuçları: *

• Users: Atacaq
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Atacaq

LGS'ye 5 ay kaldı. 450 puan yapılır mı?

Knk lgs cidden kolay sınav bende geçen sene girdim liseye göre çok kolay bebek oyuncağı sadece çalış tekrar yap günde 2 3 saat yeterli olur
  2. Atacaq

Dilekçe ile öğretmeni derse girmemesini sağlama

kadın
  3. Atacaq

tüm okul şikeyetci ben kardeşimle ayın okula gidiyoruz farklı sınıftayız onların sınıfında da şikayetçiler hocadan
  4. Atacaq

arkadaşıma sunum ödevi vermişti yaptı hoca beğenmedi geldi sıra arkadaşım yanıma oturdu bende sırtına vurdum olsun canın sağolsun gibisinden sonra bana dedi sen terbiyesissin vb kelimeleri söylemeye başladı başka sınıf arkadaşlarıma da geri beyinli vb kelimeler dediği oluyordu mesela diyor...
  5. Atacaq

arkadşalar selam bizim bir tane hocamız var derste sürekli azar işitiyoruz 30 dk ders varsa 20 dk sı bize kızmakla geçiyor ********** vb laflar konuşuyor derste oturma şeklimize kadar karışıyor ve bütün sınıfta bu durumdan baya rahatsız oluyor dilekçe yazsak müdüre versek hoca derse girmez veya...
  6. Atacaq

Matematikten 27 aldım

6 saat knk 1638090903 knk çokta kafaya takma 2. sınavlarda var +sözlüler de var +projeler de var artar ortalaman
  7. Atacaq

Matematikten 27 aldım

9. sınıfım bende ortalama 70 di matematikten 18 aldım ortalama 61 e düştü
  8. Atacaq

Corona bitmemis olduğu halde okula gidiyor olmamiz saçmalığı

Avmler açık olunca hiçbir şey demiyorlar ama okullar açılınca mı aklınıza korona geliyor git avm ye hepsi gençler hepsi de okulu niye açıyorsunuz korona var diyenler
  9. Atacaq

2018 LGS Hakkında Görüşüm

çözdükten sonra yazarsan sevinirim
  10. Atacaq

Sence dershane denemerline göre kolay mı olur tahmini?
  11. Atacaq

GÜZEL
  12. Atacaq

LGS' ye Son 21 Gün!!

bende gireceğim gram stres yok sonuçta sonunda ölüm yok ailemde zorlamıyor
  13. Atacaq

LGS' ye Son 21 Gün!!

sonuçlar açıklanınca olur gibi
  14. Atacaq

Fen lisesi mi Anadolu mu

tamamdır cevabın için teşekkürler
  15. Atacaq

Fen lisesi mi Anadolu mu

zaten ülkemde iyi bakılıp bakılmaması önemli değil liseden sonra almanya ya gitmeyi düşünüyoruz ailemle bütün akrabalar almanyada tek biz buradayız ailemde almanyaya taşınırız diyor liseden sonra
  16. Atacaq

Fen lisesi mi Anadolu mu

yok knk hesaplama yaptım her deneme ort 400-450 arası
  17. Atacaq

Fen lisesi mi Anadolu mu

Ders hiç çalışmadım alışkanlığımda yok fen lisesinde zorlanırım gibi duruyor
  18. Atacaq

Fen lisesi mi Anadolu mu

arkadaşlar selam fen lisesine puanım yetiyor fakat gitmeyin diyorlar yarış atı gibi seni orada eğitiyorlarmış hep ders çalışıyormuşsun sosyal hayatın bitiyormuş ama ben tam aksi gençliğimi ders çalışarak geçirmek istemiyorum sizce güzel bir anadolu mu yoksa fen mi?
  19. Atacaq

9. Sınıfta bu ortalama iyi midir?

Knk LGS için tavsitye verirmisin?
  20. Atacaq

Bilgisayar Muhendisi Olmak Istiyorum Hangi Liseyi Onerirsiniz

arkadaşlar selamlar 8. sınıfa gidiyorum sizce hangi liseye gitmeliyim bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum istanbul bağcılarda böyle bir okul var sizce nasıl önerilerinizi bekliyorum iyi forumlar okul adı:Abdurrahman ve Nermin Bilimli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
Top Bottom