Neler Yeni

Corona bitmemis olduğu halde okula gidiyor olmamiz saçmalığı

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Virüs hiç bir zaman yok olmaz bu virüs hayatımıza kalıcak sen 10 yıl okula mı gitmeyeceksin? Oldu efendim sizin için her yeri kapatalım ne de olsa aşı olmadınız.Aşı var o yüzden böyle bir şeyi istemeye hakkınız yok.Tedirgin oluyorsan gidip aşını olacan ve 8 milyar insanı tehlikeye atmayacan.Hala aşı öyle aşı böyle virüs bitmeden okul mu açılır falan filan hep cahil insanların çabuk inanan insanların ağzından çıkan şeyle aşı karşıtı oluyorlar.Senin çocuklukta olduğun aşılar güvenli miydi? Ve teknoloji o zaman çok mu gelişikti? Hadi söyle onları nasıl oldun niye karşı çıkmadın? Bilime güvenin.Senin vücudun hayatın falan her şeyin bilim.O zaman bilime güvenmiyorsan kendine de güvenme vücuduna da güvenme kardeşim bu kadar basit.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kapanmaz.
bunları bana söylemediğini var sayıyorum. Liseden 2007’de mezun oldum. Ayrıca aynı şeylerden bahsediyoruz. Ben de eğitimin durmayacağını anlatmaya çalışıyorum.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz
bunları bana söylemediğini var sayıyorum. Liseden 2007’de mezun oldum. Ayrıca aynı şeylerden bahsediyoruz. Ben de eğitimin durmayacağını anlatmaya çalışıyorum.
Ben sana yanıtlayan arkadaşa demiştim oysa ki, kusura bakma yanlış kişiye yazmışım

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
38 kişi sınıfım. Haberlerin doğruluğunu söyle bakayım.Aklın olsa anlarsın bir şeyi, binlerce on binlerce veya milyonlarca insan mı öldü aşı sonrası? Aşı olmuş kişiler ölünce hemen aşıdan diyorsunuz bu düşünce size nereden geliyor anlamış değilim.
Dünyaca ünlü haber sayfalarına inanıp inanmamak size kalmış.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz
Sorun şu aşı olan insanlar ölümsüz olmuyorlar.Aşıyı olduğu zaman vadesinin dolduğu zamana denk gelmiştir ve insanlar da bunu aşıdan kaynaklı sanmıştır.Bir sürü aşı sonrası ölüm araştırıldı fakat aşıdan kaynaklı bir şey hiç çıkmadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üstelik 5 milyonu öldürüp 400 milyonda kalıcı ciddi olma ihtimalinin yüksek olduğu hasar bırakan şeyi vücuduna almak mı yoksa dünya da aşının yan etkisinden nadir ölen uzun vade de güvenilir olduğu bilinen aşı vücuduna almak mı? Bunu düşün emin ol aşı konusunda bilgi edinirsen ve aşı-bilim ilişkisini falan öğrenirsen hiç gözünü kırpmadan aşı olursun.Düzgünce yanlış bilgiden uzaklaşmanı ve verileri kıyaslayıp doğru bilgileri okumanı öneriyorum.Bu büyük bir pandemi ve bu pandemiyi durdurabilecek olan tek şey aşı.

Son düzenleme:

Atacaq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
623
İsim
atacan garip
Avmler açık olunca hiçbir şey demiyorlar ama okullar açılınca mı aklınıza korona geliyor git avm ye hepsi gençler hepsi de okulu niye açıyorsunuz korona var diyenler

Elexra23

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Elexra23
şuan rahatlığınızdan kapansın diyorsunuz ama okul günlerinizi mumla arıyaçaksınız

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Avmler açık olunca hiçbir şey demiyorlar ama okullar açılınca mı aklınıza korona geliyor git avm ye hepsi gençler hepsi de okulu niye açıyorsunuz korona var diyenler
AVM ile okul arasında fark var yalnız. AVM alışveriş okul ise eğitim. AVM'den ihtiyaçlar alınıyor ama okuldan alınamıyor.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
millet aşı olmamak için kendini yırtıyor. bu hastalık böyle zaten bitmeyecek. aşını olup, kendini korumaktan başka yapabileceğin bir şey yok. uzaktan eğitim olunca da hiç bir şey anlamıyoruz sınavlar ertelensin, iptal olsun, cart olsun, curt olsun diyorlar. hayat bir şekilde akmaya devam edecek.
İşin garip yanı bu sefer uzaktan eğitim olunca "hiç buşey anlmıyok" eğitim yüz yüze olsun diyorlar.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
İşin garip yanı bu sefer uzaktan eğitim olunca "hiç buşey anlmıyok" eğitim yüz yüze olsun diyorlar.
Yanlış anlaşılmasın, ben pandemiyi nasıl yönettiklerini savunmuyorum. Benim söylediğim şey şu;

Okullar açılır, pandemi var ders anlayamıyoruz, okul mu açılır.

Okullar açılmaz, uzaktan eğitimle ders anlamıyoruz.

Şimdi sorum şu; öğrenciler ne istiyor? Pandemi bitene kadar(3-4 sene sürebilir) eğitim-öğretimi kapatalım mı?
Tam da şurada anlatmak istediğim şey.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz
AVM ile okul arasında fark var yalnız. AVM alışveriş okul ise eğitim. AVM'den ihtiyaçlar alınıyor ama okuldan alınamıyor.
AVM'ye gidenler ihtiyaç için gitmiyorlar,insanlar ihtiyacını internet veya marketten alıyor zaten.Eğitim asıl en önemli ihtiyaç.

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
AVM'ye gidenler ihtiyaç için gitmiyorlar,insanlar ihtiyacını internet veya marketten alıyor zaten.Eğitim asıl en önemli ihtiyaç.
Eğitime evden ulaşabiliyoruz (online eğitimden bahsetmiyorum) ama acil ihtiyaçlara ulaşamıyoruz.

PinsizAMD

80+ Bronze
Ilk günden bile cidden cekilmiyor derste maske cikartmak yasak yuzum yaniyor artik ama yasak, adam gibi coronayi bitirip acilsa ne kadar mantıklı olacak aslında bildikleri halde mi yapiyorlar bilmeden mi yapiyorlar giciklik olsun diye mi yapiyorlar anlamakta güçlük çekiyorum artik
Haklısınız hanfendi @AfniSoDeadly eğer profil fotoğraffınızdaki sizseniz ve konumunuzda da izmir yazıyorki izmiri severim sizi k-korumaya gelirim okulunuza yanınıza 1000 metre kimseyi yaklaştırmam. :D

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz
Eğitime evden ulaşabiliyoruz (online eğitimden bahsetmiyorum) ama acil ihtiyaçlara ulaşamıyoruz.
Acil ihtiyaç AVM'den alınmıyor acil ihtiyaç denilen şey o sırada evde olmayan çok ciddi önemli olan bir şeydir ve bunlar marketten gidip alınabiliyor.AVM'lere gezmek için gidiliyor veya evine yakınsa evine yakın olsa bile çoğunlukla marketten alışveriş yapılıyor.Eğitimden kastın ders değil burada senin,yüz yüze görmediğin bir dersin veya konunun videosunu izlemekle aklına kalıcı girmez bir süre sonra çıkar o bilgi.Ama yüzyüze eğitimde dersi dinlemekten başka çaren olmadığından her şekilde o dersi anlıyorsun üstüne evde video izleyip özet çıkarıp konuyu 3 defa aklına kazıyarak yapmış oluyorsun.Matematik,fizik,biyoloji,beden,kimya,edebiyat falan bu gibi dersler uzaktan eğitimle anlaşılmıyor.

Top Bottom