Neler Yeni

Corona bitmemis olduğu halde okula gidiyor olmamiz saçmalığı

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
Corona bitmeyecek ki?
Grip, nezle gibi bir hastalık olarak kalıcı bir hastalık olacak.

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Aşının koruduğu çok belli.Bir sürü kanıt örnek test var.En kolay örneği çevrende de görürsün.Aşı olmamış kişiyle aşı olmuş kişi aynı evde ve delta varyantını kapmışlar aşılı olmayan 6 yaşında ki kızı aşı olan annesi, annesi 1 gün burun akıntısı yaşamış ama kızı hastaneye götürülmüş.Ee hani korumaması nerede?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anlamanda sorun var sanırım? 3 gün sonra vücuttan atılan şey nasıl 5 yıl sonraya etki etsin? Git bak aşı neymiş araştır.Aşılarda tehlike çıkma olasılığı nadirdir ve testler düzgün şekilde uygulanırsa bu aşının ileride şimdi de tehlike çıkarması neredeyse yok denilecek kadar azdır.Git bak araştır.Bilmek ayıp değil öğrenmemek ayıptır.Burada kulaktan kulağa dolaşan bilgilere inanıyorsunuz :D

Araştırdım ve bunun gibi daha çok haber buldum !
Sınıfınız 15 kişi galiba bu kadar rahatsınız.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,795
İsim
emirhan
okullar ne zaman kapanır ?

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Ilk günden bile cidden cekilmiyor derste maske cikartmak yasak yuzum yaniyor artik ama yasak, adam gibi coronayi bitirip acilsa ne kadar mantıklı olacak aslında bildikleri halde mi yapiyorlar bilmeden mi yapiyorlar giciklik olsun diye mi yapiyorlar anlamakta güçlük çekiyorum artik
ne kadar dogrudur emin değilim ama şunu duydum. dünya sağlık örgütü okullar açılmazsa finansal desteği kesicekmiş ehh bizimkiler de nerde para biz ora mantıgı için yaşadıklarından okullar açık (öyle duydun emin değilim )

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz
Yanlış anlaşılmasın, ben pandemiyi nasıl yönettiklerini savunmuyorum. Benim söylediğim şey şu;

Okullar açılır, pandemi var ders anlayamıyoruz, okul mu açılır.

Okullar açılmaz, uzaktan eğitimle ders anlamıyoruz.

Şimdi sorum şu; öğrenciler ne istiyor? Pandemi bitene kadar(3-4 sene sürebilir) eğitim-öğretimi kapatalım mı?
Virüs hiç bir zaman yok olmaz bu virüs hayatımıza kalıcak sen 10 yıl okula mı gitmeyeceksin? Oldu efendim sizin için her yeri kapatalım ne de olsa aşı olmadınız.Aşı var o yüzden böyle bir şeyi istemeye hakkınız yok.Tedirgin oluyorsan gidip aşını olacan ve 8 milyar insanı tehlikeye atmayacan.Hala aşı öyle aşı böyle virüs bitmeden okul mu açılır falan filan hep cahil insanların çabuk inanan insanların ağzından çıkan şeyle aşı karşıtı oluyorlar.Senin çocuklukta olduğun aşılar güvenli miydi? Ve teknoloji o zaman çok mu gelişikti? Hadi söyle onları nasıl oldun niye karşı çıkmadın? Bilime güvenin.Senin vücudun hayatın falan her şeyin bilim.O zaman bilime güvenmiyorsan kendine de güvenme vücuduna da güvenme kardeşim bu kadar basit.

okullar ne zaman kapanır ?
Kapanmaz.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,059
İsim
Emre Zengin
Kantinde bir tane tost 10 Tl küçücük çikolata 4 Tl Sosyal mesafe yok. Bir sınıfta 35 kişi var herkes yan yana.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz

Araştırdım ve bunun gibi daha çok haber buldum !
Sınıfınız 15 kişi galiba bu kadar rahatsınız.
38 kişi sınıfım. Haberlerin doğruluğunu söyle bakayım.Aklın olsa anlarsın bir şeyi, binlerce on binlerce veya milyonlarca insan mı öldü aşı sonrası? Aşı olmuş kişiler ölünce hemen aşıdan diyorsunuz bu düşünce size nereden geliyor anlamış değilim.

theali

80+ Bronze
Arkadaşım korona oldu büyük ihtimalle okuldan dolayı :F:

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
:(
3 gün sonra vücuttan atılan şey nasıl 5 yıl sonraya etki etsin?
Bunu diyen kişi ,yediği besinleri akşam dışkı yolu ile vücuttan atınca vucuda etki etmediğini de savunuyordur.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz
niye kapanmaz sence
Aşı var,tamamiyle güvenli,etkili ve güvenli olduğu onlarca testle kanıtlandı,tüm dünya da okullar açıldı ve kapatılmayacak.Virüsün tehlikesini bitirecek olan aşı var ve bunu kullanmamak akıl karı bir şey değil.Aşı var virüsün tehlikesi yok bu kadar basit.

Arkadaşım korona oldu büyük ihtimalle okuldan dolayı :F:
Bir kaç saatte belirti aynen :D

theali

80+ Bronze
Aşı var,tamamiyle güvenli,etkili ve güvenli olduğu onlarca testle kanıtlandı,tüm dünya da okullar açıldı ve kapatılmayacak.Virüsün tehlikesini bitirecek olan aşı var ve bunu kullanmamak akıl karı bir şey değil.Aşı var virüsün tehlikesi yok bu kadar basit.

Bir kaç saatte belirti aynen :D
onun okulu 1,2 hafta önce açıldı kankam

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz
Bunu diyen kişi ,yediği besinleri akşam dışkı yolu ile vücuttan atınca vucuda etki etmediğini de savunuyordur.
Yediğin yiyeceklerin içinde ki her şey kana karışıyor fakat aşıda öyle değil aşı diyor ki bu böyle senin hücrelerin de tamam diyor sonra aşı sıvısı vücudundan gidiyor,Hücrelerin de bak bu böyleymiş diyiyor 2 hafta da tüm vücudun öğreniyor.

onun okulu 1,2 hafta önce açıldı kankam
Tamam kapmayacak diye bir şey yok dikkatli olsaymış kapmazmış.Aşı olsaymış virüse karşı %96 korunurmuş.Hadi aşı olduysa vücudunda hasar bırakıcakken aşı sayesinde hasar bırakmayacak.Halkın tamamı veya belli bir seviyesi aşılanmalı ki virüsü unutalım karantina falan olmasın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,019
Üyeler
167,921
Son üye
acemici2000
Top Bottom