Arcturus
80+ Bronze
@AfniSoDeadly @HİT_GOOSE Kendi fikrimi belirttiğim halde bana kızgın atmanız kimsenin fikrine saygı duymadığınızı gösteriyor ![Clapping hands :clap: 👏](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f44f.png)
![Clapping hands :clap: 👏](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f44f.png)
sizin başkalarının fikirlerine saygı duymadığınız anlamına geliyor@AfniSoDeadly @HİT_GOOSE Kendi fikrimi belirttiğim halde bana kızgın atmanız kimsenin fikrine saygı duymadığınızı gösteriyor![]()
Örnek?sizin başkalarının fikirlerine saygı duymadığınız anlamına geliyor
Aşı yaptıranlar zaten vürüs bulaştırıyor???Sence bu konuda suçlu hükumet mi yoksa daha aşının ne olduğunu bilmeyen ***** geri kafalı şeriatçı gerici Atatürk düşmanı şu tipler mi?
Alıntıyı görüntüle
Aşı var? Günde 2 defa maskeni değiştirmek var? 6-7 saat bir maskeyi takmamak var? Git aşı ol o zaman!Tüm gün aynı sırada maskeli 40 kişinin içinde bakanı bekletelim bakalım?!
O da dayanamaz .Bunun daha kantini var teneffüste çıkarılan maskeler var deftere yazısı var 1500 sorunu var.
Bakalım ölecek miyiz?
Aşının koruduğu veya ilerde öldürmeyeceği ne malum?Aşı var? Günde 2 defa maskeni değiştirmek var? 6-7 saat bir maskeyi takmamak var? Git aşı ol o zaman!
Aşı yaptıranlar zaten vürüs bulaştırıyor???
Merak etme okulum kalabalık ama rahatsızlık duymuyorum. 3 gün sonra vücuttan atılan sıvı için ilerde öldürmeyeceği ne malum diyor şu kafaya bak.Gitme kardeşim o zaman okula,dışarıya da çıkma kendini izole et.Saçma saçma şeylere inanma.Aşının koruduğu veya ilerde öldürmeyeceği ne malum?
İstediğin kadar maske değiştir okul 1k kişi biri virüs olsa tüm okul gidecek ?
Çok rahatsanız sizi o kalabalığın içine alalım.
Yanlış anlaşılmasın, ben pandemiyi nasıl yönettiklerini savunmuyorum. Benim söylediğim şey şu;Madem tek çözüm aşıydı da neden böyle yapılmadı diye soruyorum ;
Sokağa çıkma yasağında vakalar azaldığında aşı zorunlu denecekti. 2 seçeneğiniz var 1.Biontech en etkili bu ama yan etkisi fazla 2. Sinovac Daha az etkili ama yan etkisi az . İnsanlarda kronik rahatsızlığına göre düşüncesine göre karar verip hiç kimse evinden ayrılmadan sağlık ekipleri gelip 1. Doz aşıları yapıp gideceklerdi. 2.dozda da aynı uygulama olacaktı. Şimdi vakalar arttı aşı olun aşı olun diye söylemeye bilirlerdi . Atalar eşeği sağlam kazığa bağlayın demiş. Bu durum eşek kaçtıktan sonra tekrar bağlamaya çalışmak değil midir ?
sonra biz okuma yazma biliyoz niye bizden bişey olmadıIlk günden bile cidden cekilmiyor derste maske cikartmak yasak yuzum yaniyor artik ama yasak, adam gibi coronayi bitirip acilsa ne kadar mantıklı olacak aslında bildikleri halde mi yapiyorlar bilmeden mi yapiyorlar giciklik olsun diye mi yapiyorlar anlamakta güçlük çekiyorum artik
Saçma sapan şeylere inanmıyorm. Herhangi bir kanıtınız var mı 5 yıl sonra aşı öldürmüyor diye?zekaya bak bee.Aşı olanlar virüsü bulaştırmıyorlar %80'e kadar bulaştırmayı da aşı önlüyor,aşı olmamış kişi o zaman gitsin aşı olsun tedirgin olmasın.Aşı olsun ki bütün herkes artık virüs etki etmesin insanlara gidip aşı olmayanlar saçma saçma düşünceyle 3 gün sonra vücuttan atılan şeye karşılık geliyorlar sonra da okullar kapansın,online eğitim,yasak olsun falan filan.Oldu başka?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Merak etme okulum kalabalık ama rahatsızlık duymuyorum. 3 gün sonra vücuttan atılan sıvı için ilerde öldürmeyeceği ne malum diyor şu kafaya bak.Gitme kardeşim o zaman okula,dışarıya da çıkma kendini izole et.Saçma saçma şeylere inanma.
İşte burda MEB ve öğrenciler çıkmaza giriyor. En iyisi tüm sınıfları salgın bitene kadar dondurmaktı...Yanlış anlaşılmasın, ben pandemiyi nasıl yönettiklerini savunmuyorum. Benim söylediğim şey şu;
Okullar açılır, pandemi var ders anlayamıyoruz, okul mu açılır.
Okullar açılmaz, uzaktan eğitimle ders anlamıyoruz.
Şimdi sorum şu; öğrenciler ne istiyor? Pandemi bitene kadar(3-4 sene sürebilir) eğitim-öğretimi kapatalım mı?
Aşının koruduğu çok belli.Bir sürü kanıt örnek test var.En kolay örneği çevrende de görürsün.Aşı olmamış kişiyle aşı olmuş kişi aynı evde ve delta varyantını kapmışlar aşılı olmayan 6 yaşında ki kızı aşı olan annesi, annesi 1 gün burun akıntısı yaşamış ama kızı hastaneye götürülmüş.Ee hani korumaması nerede?zekaya bak bee.Aşı olanlar virüsü bulaştırmıyorlar %80'e kadar bulaştırmayı da aşı önlüyor,aşı olmamış kişi o zaman gitsin aşı olsun tedirgin olmasın.Aşı olsun ki bütün herkes artık virüs etki etmesin insanlara gidip aşı olmayanlar saçma saçma düşünceyle 3 gün sonra vücuttan atılan şeye karşılık geliyorlar sonra da okullar kapansın,online eğitim,yasak olsun falan filan.Oldu başka?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Merak etme okulum kalabalık ama rahatsızlık duymuyorum. 3 gün sonra vücuttan atılan sıvı için ilerde öldürmeyeceği ne malum diyor şu kafaya bak.Gitme kardeşim o zaman okula,dışarıya da çıkma kendini izole et.Saçma saçma şeylere inanma.
Anlamanda sorun var sanırım? 3 gün sonra vücuttan atılan şey nasıl 5 yıl sonraya etki etsin? Git bak aşı neymiş araştır.Aşılarda tehlike çıkma olasılığı nadirdir ve testler düzgün şekilde uygulanırsa bu aşının ileride şimdi de tehlike çıkarması neredeyse yok denilecek kadar azdır.Git bak araştır.Bilmek ayıp değil öğrenmemek ayıptır.Burada kulaktan kulağa dolaşan bilgilere inanıyorsunuzSaçma sapan şeylere inanmıyorm. Herhangi bir kanıtınız var mı 5 yıl sonra aşı öldürmüyor diye?
Gitmeyi zorunlu koyan MEB ve sınıfta virüs çıksa dahi eğitime devam edilecek?
Şu kafaya bak gidip virüs olup ölelim o zaman.
İşte burda MEB ve öğrenciler çıkmaza giriyor. En iyisi tüm sınıfları salgın bitene kadar dondurmaktı...