Neler Yeni

Corona bitmemis olduğu halde okula gidiyor olmamiz saçmalığı

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
Düzgün yonetselerdi de 11.siniftan devam etseydin keske
Ülkedeki eğitim düzeyi belli , başımızdaki adamların eğitim seviyesi belli...
Benim için kayıp 2 seneydi birçoğunuz için de öyledir.
Ve inan artık açılsın mı kapansın mı konularına girmek istemiyorum açılsın ne olucaksa olsun.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
Dostum 7. sınıftaki çocuk bugün benim liseme geliyorsa eğitim şimdiden çok şey kaybetmiş demektir bide üstüne gelmiş niye açık diyorsun sürüyle sebep var açılması için ihtiyacımız var artık

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz
Dostum 7. sınıftaki çocuk bugün benim liseme geliyorsa eğitim şimdiden çok şey kaybetmiş demektir bide üstüne gelmiş niye açık diyorsun sürüyle sebep var açılması için ihtiyacımız var artık
Bu haldeyken benim ihtiyacım yok acikcasi

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Aga ben açılmasını istiyorum sebepler bunlar;
Babam nedense bana çok kızıyor.
Bişey öğrenemiyorum.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
Bu haldeyken benim ihtiyacım yok acikcasi
gitmeyebilirsin? ayt ve tytyi de onlinedan öğrendiklerinle yaparsın artık şuan herkesin ihtiyacı var 2 yıldır yatıyoruz zaten neyine yetmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca onlineda bişi öğrenilmiyor

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
millet aşı olmamak için kendini yırtıyor. bu hastalık böyle zaten bitmeyecek. aşını olup, kendini korumaktan başka yapabileceğin bir şey yok. uzaktan eğitim olunca da hiç bir şey anlamıyoruz sınavlar ertelensin, iptal olsun, cart olsun, curt olsun diyorlar. hayat bir şekilde akmaya devam edecek.
Madem tek çözüm aşıydı da neden böyle yapılmadı diye soruyorum ;
Sokağa çıkma yasağında vakalar azaldığında aşı zorunlu denecekti. 2 seçeneğiniz var 1.Biontech en etkili bu ama yan etkisi fazla 2. Sinovac Daha az etkili ama yan etkisi az . İnsanlarda kronik rahatsızlığına göre düşüncesine göre karar verip hiç kimse evinden ayrılmadan sağlık ekipleri gelip 1. Doz aşıları yapıp gideceklerdi. 2.dozda da aynı uygulama olacaktı. Şimdi vakalar arttı aşı olun aşı olun diye söylemeye bilirlerdi . Atalar eşeği sağlam kazığa bağlayın demiş. Bu durum eşek kaçtıktan sonra tekrar bağlamaya çalışmak değil midir ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Koray Umut Kocaman
Dostum, ülkenin eğitim sistemi belli. Hiç mi hiç beğenmediğim ezbere bir sistem. Aynı şu şekilde düşünüyorum:

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123

Mustifa

80+ Bronze
Eğitim sistemi düzgün olsa bile çok müq ekonomimiz sağ olsun test kitapları 50-60 tl nin altında değil sadece test kitabı olarak bakmayın okul kıyafetleri en az 300 tl ben bide kardeşim için kıyafet aldık 650-700 tl tuttu kırtasıye masrafı ile 1k yı aştı. Bu günde okula gittim öğretmen diyorki her dersten 5'er test kitabı alın diyor 50 tl den hesaplayın ve sadece türk. mat. sos. fen diye düşünün 4 ders 1'er tane alsanı 200 tl tutuyor bide 5 tane alın 1k tutuyor. Neyse bişey demiyorum konu dışı yazmış olabilirim.

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
Kapanması benim faydama olur millet yatarken ben sıkarım kendimi çalışırım öyle olunca bir sürü rakibinde önüne geçerim daha ne
keşke tekrar kapansak

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Koray Umut Kocaman
Eğitim sistemi düzgün olsa bile çok müq ekonomimiz sağ olsun test kitapları 50-60 TL nin altında değil sadece test kitabı olarak bakmayın okul kıyafetleri en az 300 TL ben bide kardeşim için kıyafet aldık 650-700 TL tuttu kırtasıye masrafı ile 1k yı aştı. Bu günde okula gittim öğretmen diyorki her dersten 5'er test kitabı alın diyor 50 TL den hesaplayın ve sadece türk. mat. sos. fen diye düşünün 4 ders 1'er tane alsanı 200 TL tutuyor bide 5 tane alın 1k tutuyor. Neyse bişey demiyorum konu dışı yazmış olabilirim.
Bu şekilde herkesden para topluyorlar. Kardeşim 2. sınıfa geçti ve yığınla çalışma kitabı istediler. Göya eğitim ücretsiz!

Top Bottom