tamam allah kabul etsin kardeşimBen bugüyn Anaokuluna gittim orda şok sıkıldım beyn bi daha gitmem oykula Rüstem abinin yanında oto Sanayi işine gidecem şşçok para var orda haytta Rüstem abi banay güynde 10t aytı yemek şok iyi şok
Türkiyenin eğitim sistemi kötü. Yurt dışında böyle değil, türkiyede böyle. Bunun için malum kişi değişmesi lazım.150 gün boyunca günde 10 saatimi okulda mı harcayacağım? Corona olmasa bile saçmalık. 08:30' dan 18:30' a kadar okul mu olur bana ne kaldı?
1 ay sonra kapanacağını düşünüyorumBen bugüyn Anaokuluna gittim orda şok sıkıldım beyn bi daha gitmem oykula Rüstem abinin yanında oto Sanayi işine gidecem şşçok para var orda haytta Rüstem abi banay güynde 10t aytı yemek şok iyi şok
bence hastalık artışında olumsuz etki edebilecek olsa bile gerekli bişeydi okulları açmakIlk günden bile cidden cekilmiyor derste maske cikartmak yasak yuzum yaniyor artik ama yasak, adam gibi coronayi bitirip acilsa ne kadar mantıklı olacak aslında bildikleri halde mi yapiyorlar bilmeden mi yapiyorlar giciklik olsun diye mi yapiyorlar anlamakta güçlük çekiyorum artik