Neler Yeni

Corona bitmemis olduğu halde okula gidiyor olmamiz saçmalığı

Eyüp🎮

80+
Ben bugüyn Anaokuluna gittim orda şok sıkıldım beyn bi daha gitmem oykula Rüstem abinin yanında oto Sanayi işine gidecem şşçok para var orda haytta Rüstem abi banay güynde 10t aytı yemek şok iyi şok

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Ben bugüyn Anaokuluna gittim orda şok sıkıldım beyn bi daha gitmem oykula Rüstem abinin yanında oto Sanayi işine gidecem şşçok para var orda haytta Rüstem abi banay güynde 10t aytı yemek şok iyi şok
tamam allah kabul etsin kardeşim

Alfha13

80+ Silver
Maske takmak dışında bir sorun yok ki. Ha bi de kantinde sıra var. Hayatımda ilk defa kantin sırasına girdim, 11. sınıfım.

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
150 gün boyunca günde 10 saatimi okulda mı harcayacağım? Corona olmasa bile saçmalık. 08:30' dan 18:30' a kadar okul mu olur bana ne kaldı?
Türkiyenin eğitim sistemi kötü. Yurt dışında böyle değil, türkiyede böyle. Bunun için malum kişi değişmesi lazım.

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
1 ay sonra kapanacağını düşünüyorum

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Ilk günden bile cidden cekilmiyor derste maske cikartmak yasak yuzum yaniyor artik ama yasak, adam gibi coronayi bitirip acilsa ne kadar mantıklı olacak aslında bildikleri halde mi yapiyorlar bilmeden mi yapiyorlar giciklik olsun diye mi yapiyorlar anlamakta güçlük çekiyorum artik
bence hastalık artışında olumsuz etki edebilecek olsa bile gerekli bişeydi okulları açmak

rookie27

80+ Gold
Ya eve dağ 30 dakika önce geldim normalde çok başarılı bir öğrenciyim ama konsantre falan olamıyorum derse ve 9 saat çok sıkıcı her hafta cuma günü deneme olacakmış bende bilgi falan yok toparlanmam lazım.
Korona da ayrı dert

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Uzaktan eğitim ile nereye varabilirsin? Hiçbir yere. Mecburi olarak ara ara vaka sayıları düştükçe okulları açacaklar.

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,694
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Tamamen kapanması ülke için çok kötü olur ama en azından ikiye bölünüp 3 gün bir grup diğer 3 gün diğer grup gitse daha iyi olur. Hem eğitim devam eder koşullara uygun şekilde hem de virüse karşı daha önlemli oluruz.

Top Bottom