Neler Yeni

Corona bitmemis olduğu halde okula gidiyor olmamiz saçmalığı

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,647
İsim
Burak Tokgöz
millet aşı olmamak için kendini yırtıyor. bu hastalık böyle zaten bitmeyecek. aşını olup, kendini korumaktan başka yapabileceğin bir şey yok. uzaktan eğitim olunca da hiç bir şey anlamıyoruz sınavlar ertelensin, iptal olsun, cart olsun, curt olsun diyorlar. hayat bir şekilde akmaya devam edecek.
Aşı olayim diyorum öncelikli grupta degilsiniz diyor sovmim de napim

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ilk günden bile cidden cekilmiyor derste maske cikartmak yasak yuzum yaniyor artik ama yasak, adam gibi coronayi bitirip acilsa ne kadar mantıklı olacak aslında bildikleri halde mi yapiyorlar bilmeden mi yapiyorlar giciklik olsun diye mi yapiyorlar anlamakta güçlük çekiyorum artik
Ayn gıcıklık olsun diye.

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,647
İsim
Burak Tokgöz
Ülkede eğitim diye bir şey kalmadı daha kapansın diyorsunuz ya. Tamam sağlıklı değil ama okullar bir daha kapanırsa ülke çok daha kötü bir hale gelecek.
Forum da cok gereksiz konusan biri görüyorum seni hep, düzgün yönetip virusu bitirip acsalardi madem, öğrenciler bu psikolojiyle dersten ne kadar kazanim saglayacak zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamamen kapanması ülke için çok kötü olur ama en azından ikiye bölünüp 3 gün bir grup diğer 3 gün diğer grup gitse daha iyi olur. Hem eğitim devam eder koşullara uygun şekilde hem de virüse karşı daha önlemli oluruz.
Bence de daha mantıklı olur böylesi olmasin demiyorum da zaten acilinca da duzgun bi sistemle acilmali 2 yildir evlerdeyiz bi anda gidip 8 den 4.30 a kadar orada vakit gecirmeye basliyosun 9 saat ders goruyosun bir de tiklim tiklim oturacak yer olmuyoe
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya eve dağ 30 dakika önce geldim normalde çok başarılı bir öğrenciyim ama konsantre falan olamıyorum derse ve 9 saat çok sıkıcı her hafta cuma günü deneme olacakmış bende bilgi falan yok toparlanmam lazım.
Korona da ayrı dert
Ogrencilerin durumu bitik ztaen ben de en az 1saat 20 dakika yol gidip geliyorum toplamda

uydu3

80+ Silver
35 kişiyi bir ortama kapatıp 1günde 8 saat olmak üzere 5gün tutuyolar 2kişiyi yanyana oturtuyolar bide utanmadan yo orkodoşlor niye okul koponson ostoyosonoz ko diyolar ya insan kafayı yiyor he bide aynı sırada oturan çocuk korona olursa okula gidiyorum yinede nolcak canım alt tarafı korona :D

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,647
İsim
Burak Tokgöz
35 kişiyi bir ortama kapatıp 1günde 8 saat olmak üzere 5gün tutuyolar 2kişiyi yanyana oturtuyolar bide utanmadan yo orkodoşlor niye okul koponson ostoyosonoz ko diyolar ya insan kafayı yiyor he bide aynı sırada oturan çocuk korona olursa okula gidiyorum yinede nolcak canım alt tarafı korona :D
Corona olursam gidip yaycam kanka 😃

uydu3

80+ Silver

ÖrdekAbi

80+ Silver
Ilk günden bile cidden cekilmiyor derste maske cikartmak yasak yuzum yaniyor artik ama yasak, adam gibi coronayi bitirip acilsa ne kadar mantıklı olacak aslında bildikleri halde mi yapiyorlar bilmeden mi yapiyorlar giciklik olsun diye mi yapiyorlar anlamakta güçlük çekiyorum artiko

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
Bir yerden sonra gitmemiz lazımdı.
10.sınıftım kapandığımda şimdi 12.sınıfım bu senem de çöpe gideydi?

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ya her şeyi geçtim de gün boyunca şu maske hiç çekilmiyor, bunaltıyor insanı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,804
Üyeler
168,199