Neler Yeni

Corona bitmemis olduğu halde okula gidiyor olmamiz saçmalığı

Mustifa

80+ Bronze
Bu şekilde herkesden para topluyorlar. Kardeşim 2. sınıfa geçti ve yığınla çalışma kitabı istediler. Göya eğitim ücretsiz!
Aynen ücretsiz babamız annemiz falan para basıyor. 1-2k ne sudan ucuz. (!)

aakif

80+ Bronze
Yapacak bir şey yok bence açılması güzel oldu, uzaktan eğitimde hiç bir şey anlamıyordum

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,647
İsim
Burak Tokgöz
gitmeyebilirsin? ayt ve tytyi de onlinedan öğrendiklerinle yaparsın artık şuan herkesin ihtiyacı var 2 yıldır yatıyoruz zaten neyine yetmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca onlineda bişi öğrenilmiyor
Gitmeyeyim de kalayim yani?

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz
Aşı yaptırmayan gitsin yaptırsın aşısını o zaman.Tüm Dünya'da okullar tam gün açıldı ve kapanmayacak.Aşı boşuna bulunmuyor.Aşı olan kişi okuluna işine rahatça gitmek için aşı oluyor.Git aşını ol okuluna işine git.Aşı olmayanlar boş yapmasın.Eğitimsiz bir nesil mi istiyorsunuz?

Aşı yaptırmayan gitsin yaptırsın aşısını o zaman.Tüm Dünya'da okullar tam gün açıldı ve kapanmayacak.Aşı boşuna bulunmuyor.Aşı olan kişi okuluna işine rahatça gitmek için aşı oluyor.Git aşını ol okuluna işine git.Aşı olmayanlar boş yapmasın.Eğitimsiz bir nesil mi istiyorsunuz?
9. sınıfın ilk dönemi hala aklımda tek tük ve kısa bir tekrarla tekrar aklıma gelicek ama 9. sınıfın 2. dönemi ve 10. sınıf hiç bir şekilde yok.Bu neredeyse bütün herkeste böyle.Uzaktan eğitim aşı yokkendi ve artık aşı var.Aşı olmayanlar yüzünden okullar online olsun demeyin.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Ilk günden bile cidden cekilmiyor derste maske cikartmak yasak yuzum yaniyor artik ama yasak, adam gibi coronayi bitirip acilsa ne kadar mantıklı olacak aslında bildikleri halde mi yapiyorlar bilmeden mi yapiyorlar giciklik olsun diye mi yapiyorlar anlamakta güçlük çekiyorum artik
Aslında daha önce okulları açmamaları saçma.
seni 12 de görürüm ama "uzaktan eğitimde hiçbir şey anlamadım bişey bilmiyorum tyt ayt de bana girecek" diye.
avrupada okulların açık kalması için 10 takla attılar bende bayılmıyorum.
ama normal sistem bile bişey öğretemiyorken daha telefon açamayan 65 yaşındaki hocaların uzaktan eğitimde insafına kalamayız.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz
Olması gereken artık bu.Virüs hayatımızdan çıkmayacak ama tek çözüm var o da aşı.Aşı olarak virüsün etkisini yıkabilirsin ve virüs grip gibi kalır.Aşı var o yüzden kapalı olması saçma ve kötü.

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,647
İsim
Burak Tokgöz

9. sınıfın ilk dönemi hala aklımda tek tük ve kısa bir tekrarla tekrar aklıma gelicek ama 9. sınıfın 2. dönemi ve 10. sınıf hiç bir şekilde yok.Bu neredeyse bütün herkeste böyle.Uzaktan eğitim aşı yokkendi ve artık aşı var.Aşı olmayanlar yüzünden okullar online olsun demeyin.
Aşı olmak riski tamamen yok etmiyor tasiyici da olabiliyorsunuz

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz
Aşı olmak riski tamamen yok etmiyor tasiyici da olabiliyorsunuz
Olabilir aşı olan için bir tehlike yaratmıyor bu.Aşı yaşı 12'ye indi 12 yaş üstü gitsin aşısını olsun risk almak istemiyorsa.Aşı olmayanlar yüzünden maske takmaya devam ediyoruz hala.

BIGGZ

80+ Bronze
İsteğe bağlı olsun zira ben uzaktan eğitimden daha iyi çalışıyordum

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Ilk günden bile cidden cekilmiyor derste maske cikartmak yasak yuzum yaniyor artik ama yasak, adam gibi coronayi bitirip acilsa ne kadar mantıklı olacak aslında bildikleri halde mi yapiyorlar bilmeden mi yapiyorlar giciklik olsun diye mi yapiyorlar anlamakta güçlük çekiyorum artik
yapıcak bir şey yok bende okuldan geldim çok fena başım ağrıyor şuan

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Tamam evde kalıp tüm gün uyuyup bilgisayarda takılmak istiyorsun.

HoYeon Jung

80+ Gold
Siz korona olduğu için okulların kapanmasını istemiyorsunuz, siz ders işlememek için okulların kapanmasını istiyorsunuz. Okullar kapanır sınavlar iptal olsun sınavlar zordu, okullar açılsın hükümet gitsin şöyle böyle. Okullar açılır, okullar kapansın sınavlar olmasın can güvenliğimiz yok gene milli eğitim bakanı istifa. Sizler çok rahata kondunuz, hocalar evinize mi gelsin ne istiyorsunuz? Hem o çok bilmişliğiniz ile aşı olmuyor, hem de okulların açılıp kapanmasını istiyorsunuz. Hayat devam edecek, sizin dediğinize göre olsaydı, ülke batmıştı. 83 milyon insan var, herkes siz öğrencilere göre hareket edemez. Bir yere kadar artık, yeter bence. Şükür açıldı okullar işte, normal her sene nasıl gidiyorsak bu sene de gideceğiz işte.

Not: Koyun değilim. :)

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,647
İsim
Burak Tokgöz
Tamam evde kalıp tüm gün uyuyup bilgisayarda takılmak istiyorsun.
Nerden bildin

Siz korona olduğu için okulların kapanmasını istemiyorsunuz, siz ders işlememek için okulların kapanmasını istiyorsunuz. Okullar kapanır sınavlar iptal olsun sınavlar zordu, okullar açılsın hükümet gitsin şöyle böyle. Okullar açılır, okullar kapansın sınavlar olmasın can güvenliğimiz yok gene milli eğitim bakanı istifa. Sizler çok rahata kondunuz, hocalar evinize mi gelsin ne istiyorsunuz? Hem o çok bilmişliğiniz ile aşı olmuyor, hem de okulların açılıp kapanmasını istiyorsunuz. Hayat devam edecek, sizin dediğinize göre olsaydı, ülke batmıştı. 83 milyon insan var, herkes siz öğrencilere göre hareket edemez. Bir yere kadar artık, yeter bence. Şükür açıldı okullar işte, normal her sene nasıl gidiyorsak bu sene de gideceğiz işte.

Not: Koyun değilim. :)
Tamam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,281
Üyeler
167,949
Son üye
MrBoogie
Top Bottom