Cidden tras oldum bi de yaniyor yüzümYa her şeyi geçtim de gün boyunca şu maske hiç çekilmiyor, bunaltıyor insanı
He wollah2 gün olsa tadından yenmez
Ülkedeki eğitim düzeyi belli , başımızdaki adamların eğitim seviyesi belli...Düzgün yonetselerdi de 11.siniftan devam etseydin keske
Bu haldeyken benim ihtiyacım yok acikcasiDostum 7. sınıftaki çocuk bugün benim liseme geliyorsa eğitim şimdiden çok şey kaybetmiş demektir bide üstüne gelmiş niye açık diyorsun sürüyle sebep var açılması için ihtiyacımız var artık
gitmeyebilirsin? ayt ve tytyi de onlinedan öğrendiklerinle yaparsın artık şuan herkesin ihtiyacı var 2 yıldır yatıyoruz zaten neyine yetmiyorBu haldeyken benim ihtiyacım yok acikcasi
Madem tek çözüm aşıydı da neden böyle yapılmadı diye soruyorum ;millet aşı olmamak için kendini yırtıyor. bu hastalık böyle zaten bitmeyecek. aşını olup, kendini korumaktan başka yapabileceğin bir şey yok. uzaktan eğitim olunca da hiç bir şey anlamıyoruz sınavlar ertelensin, iptal olsun, cart olsun, curt olsun diyorlar. hayat bir şekilde akmaya devam edecek.
pcr test. biterse pandemi biter mi senin ben mantığınaSence bu konuda suçlu hükumet mi yoksa daha aşının ne olduğunu bilmeyen ***** geri kafalı şeriatçı gerici Atatürk düşmanı şu tipler mi?
Alıntıyı görüntüle
Bu şekilde herkesden para topluyorlar. Kardeşim 2. sınıfa geçti ve yığınla çalışma kitabı istediler. Göya eğitim ücretsiz!Eğitim sistemi düzgün olsa bile çok müq ekonomimiz sağ olsun test kitapları 50-60 TL nin altında değil sadece test kitabı olarak bakmayın okul kıyafetleri en az 300 TL ben bide kardeşim için kıyafet aldık 650-700 TL tuttu kırtasıye masrafı ile 1k yı aştı. Bu günde okula gittim öğretmen diyorki her dersten 5'er test kitabı alın diyor 50 TL den hesaplayın ve sadece türk. mat. sos. fen diye düşünün 4 ders 1'er tane alsanı 200 TL tutuyor bide 5 tane alın 1k tutuyor. Neyse bişey demiyorum konu dışı yazmış olabilirim.