Arama sonuçları: *

• Users: Azexxes
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Azexxes

SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ

Eğitmen konusunda biraz zayıflar evet fakat tecrübeli iyi olanlar da var aralarında
  2. Azexxes

Valla 20 ye yakin arkadasim cüde okuyor kimi tip kimi saglik kimi bilgisayar vs. memnun olanı görmedim ben. Tabi bu senin beklentine göre degisir. Bir bakarsin iyi bi ortamin çevren olur senin için iyi geçer belli mi olur. Kötü düşünmemek lazim
  3. Azexxes

Cü gelirse yazarsin ufak tefek tavsiyeler veririm. Zaten üniversite şehrin dışında kalıyor halk otobüsüyle gidersin ancak kötü yanlarından biri bu fakat çoğu işini üniversite içinde görebilirsin zaten
  4. Azexxes

Aga 12 yil sivasta kaldim arkadaşım da bilgisayar mühendisliği okuyor şahsen benim hoşuma gitmiyor guzel bir sehir de değil. Ben kendim gaünde okuyorum kat ve kat iyi olduğunu söyleyebilirim. Cüdeki binalar çok eski ve iç karartıcı. Benim şahsi düşüncem.
  5. Azexxes

KYK Burs ve Kredi Sonuçları Açıklandı!

Bir bende mi açılmıyor sürekli hata veriyor bi bakamadım gitit
  6. Azexxes

KYK Burs ve Kredi Sonuçları Açıklandı!

Acilmiyor zaten
  7. Azexxes

Yurt başvuru sonucunu öğrenebilen var mı?

:peeposad:
  8. Azexxes

Onu da denedim zaman asimina uğradı diyip atiyor. Simdi gencbize yine denedim girdi bu sefer. Yurt faaliyetlerinde herhangi bir kaydiniz bulunmamaktadir diyor. Yani cikmamis mi
  9. Azexxes

Denedim o uygulama da calismiyor. Profile girince beklenmedik bir hata olustu diyip kaliyor. Cikip yeniden giriyorum yine olmuyor
  10. Azexxes

E devlete giriyorum sürekli hata veriyor. Şimdi de şöyle bir şey yazıyor. Nasıl öğrenebilirim
  11. Azexxes

YKS 2021 TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI

Aga ben sırf bilgisayar mühendisliği gelsin diye kendi siralamamdan 30k geridekini bile üste yazdim. Altlara da kesin gelecek makine mühendisliği yazdım makine geldi 22. Tercihe. Çoğu kişiye böyle olmuş
  12. Azexxes

YKS 2021 TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI

Kötü yer gelmedi makine mühendisliği kazandım fakat 22. Tercihih olarak geldi. En üstlerden alta doğru yazdım. 12 ile 21 tercih arasi full bilgisayar mühendisliği gelenleri yazdim. Fakat onlar gelmeyip bunun gelmesi değişik. Arkadaşıma kendi sıralamasından 50k gerideki yer geldi mesela. Aşırı...
  13. Azexxes

Üniversitede teknoloji fakültesi mi yoksa mühendislik fakültesi mi?

Bence farki iyi anlatamamissiniz. Internetten araştırdım bayağı. Teknoloji fakültesi ile mühendislik fakültesi aynı müfredatı görüyormuş. Teknoloji fakültesi 7+1 şeklinde eğitim dönemleri varmış. +1 olan kısımda staj yapılıyormuş. Yaz tatilinde 72 günlük endüstriyel staj tarzi birsey...
  14. Azexxes

Üniversitede teknoloji fakültesi mi yoksa mühendislik fakültesi mi?

Arkadaşlar yazılım mühendisliği tercih edeceğim fakat tercihlerim arasında bulunan üniversitenin birinde hem mühendislik fakültesinde hem de teknoloji fakültesinde yazilim bölümü var. Teknoloji fakültesi olanın sıralaması az farkla daha düşük. Bu ikisi arasında ne fark var. Bilgi verir misiniz?
  15. Azexxes

Universite secimi acil yardim!

Sence burası tercih yapma yeri mi. Rehber hocanız vs. de mi yok yardım alın onlardan
  16. Azexxes

Üniversite yurt masrafları ne kadar oluyor?

Var olduguna inanmiyorum. Ben marasta oturuyorum burda bile en ucuz 1+1 200 binden basliyor. Istanbulda daha pahalidir. 150 bine olsa bile ev asiri eskidir.
  17. Azexxes

YKS SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

Valla gecen seneye göre 80 bin ilerletmisim siralamayi. Klavuz aciklandi mi bakiyim bj
  18. Azexxes

Tyt kaynak önerisi verir misiniz?

Zor olarak apotemi. Orta olarak 3d önerebilirim
Top Bottom