Hocam mühendislikler aşırı öne gitmiş . Muazzam bir ilgi vardı bu sene mühendisliklere.Kötü yer gelmedi makine mühendisliği kazandım fakat 22. Tercihih olarak geldi. En üstlerden alta doğru yazdım. 12 ile 21 tercih arasi full bilgisayar mühendisliği gelenleri yazdim. Fakat onlar gelmeyip bunun gelmesi değişik. Arkadaşıma kendi sıralamasından 50k gerideki yer geldi mesela. Aşırı saçma . Bence bu kadar geç açıklamalarının sebebi önce kendi dayılarının çocuklarını torunlarını yerleştirecekler ki bize sıra gelsin.
Bilgisayar mühendisliği sıralamarı hep öne çekiyor gayet olabilecek bi şey abartmayın sistemi var düzeni var nizamı varKötü yer gelmedi makine mühendisliği kazandım fakat 22. Tercihih olarak geldi. En üstlerden alta doğru yazdım. 12 ile 21 tercih arasi full bilgisayar mühendisliği gelenleri yazdim. Fakat onlar gelmeyip bunun gelmesi değişik. Arkadaşıma kendi sıralamasından 50k gerideki yer geldi mesela. Aşırı saçma . Bence bu kadar geç açıklamalarının sebebi önce kendi dayılarının çocuklarını torunlarını yerleştirecekler ki bize sıra gelsin.
Aga ben sırf bilgisayar mühendisliği gelsin diye kendi siralamamdan 30k geridekini bile üste yazdim. Altlara da kesin gelecek makine mühendisliği yazdım makine geldi 22. Tercihe. Çoğu kişiye böyle olmuşİskenderun bilgisayar mühendisliği geldi
inönü bilgisayar mühendisliği nasıl gelmez anlamadım 2 k sıralama öndeydim tuhaf
neyse sağlık olsun
Aşırı gerilemiş ya ben beklemiyordum inönü garanti diyorduk . hocamla yazılımların gelme olasılığı yüksek diyorduAga ben sırf bilgisayar mühendisliği gelsin diye kendi siralamamdan 30k geridekini bile üste yazdim. Altlara da kesin gelecek makine mühendisliği yazdım makine geldi 22. Tercihe. Çoğu kişiye böyle olmuş
hocam onları nereden öğreniyorsun ?Hocam mühendislikler aşırı öne gitmiş . Muazzam bir ilgi vardı bu sene mühendisliklere.
Eğitim koçluğu yaptığım için çevrem bayağı geniş. 400'den fazla sonuç belgesi inceleme fırsatım olduhocam onları nereden öğreniyorsun ?
Sıralamam düşüktü 120k sıralama geride bir yeri yazdım yerleşemedim çok garip.Eğitim koçluğu yaptığım için çevrem bayağı geniş. 400'den fazla sonuç belgesi inceleme fırsatım oldu
Artacaktır. Şimdiki sıralaması 12k ise 7 8 kya kadar düşecektir. Bilgisayar mühendisliği çok revaçta.2 sene sonra giricem hedefim Türk-Alman Bilgisayar mühendisliği tahmini kaç k olur bölüm