Arama sonuçları: *

• Users: B1L0
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. B1L0

Online Özel Ders Verimli Olur Mu

Olabilir hocam bi denemek lazım bence, en kötü denemelik bir ders alıp kendinizi bir deneyin. İlk dersi ücretsiz veya yarı fiyatına yapanlar da var zaten.
  2. B1L0

Üniversite Ders Programı Değiştirme

Alacağın derslerin programı elveriyorsa yapılabilir, ders kayıt süreniz geçtiyse ekle bırakta bi ihtimal yapabilirsin ama çok zor.
  3. B1L0

Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisine Tavsiyeler

İngilizceni sağlam yapman yeterli aslında, vakit bulursan C veya Python bakabilirsin. Kendi adıma konuşacak olursam hazırlıktan sonra limit türev integrali unutmuşum biraz zorladı 1. sınıfta, onlara da ara ara bakabilirsin belki :D
  4. B1L0

Bilgisayar Mühendisliği Öğretilen Diller

Üniden üniye değişiyor, kendi adıma C, C#, Java olarak ilerledi. Arkadaşımın ünide Python, C++, Java şeklinde. Değişik değişik müfredat ve ders içerikleri var ya.
  5. B1L0

Özel üniversitede mühendislik okuyacağım mantıklı mı ?

Bütçe konusunda sıkıntı olmuyorsa dediğin bölümler özelde de okunabilir ama özelin dezavantajlarını iyi düşünmek lazım. Bilgisayarı falan ne kadar büyük şehirde okursan o kadar iyi zaten, staj iş imkanı vs için. 1722535817 Bu doğru fakat eksik, üninin katkısı çoğu yerde yok, ortam ve şehir...
  6. B1L0

Bilgisayar programcılığı vs bilgisayar mühendisliği

Mezun şansı yok mu?
  7. B1L0

Gazi Bilgisayar vs Gazi Elektronik

C derslerine bakabilirsin, ilk başları kolaydır ve gözünü çok korkutmaman gerektiği konusunda özgüvenin gelir, tabi bölüm bu kadar toz pembe değil :) Murat yücedağ ve yazılım bilimi kanallarının c derslerini tavsiye ederim.
  8. B1L0

Olabilirsin Dışardan zor gözüküyor olabilir, kolay değil tabi ama işin içine girdikçe sorun yaşayacağını zannetmiyorum alışırsın. Gözünü korkutma o kadar, ön yargın olmasın.
  9. B1L0

Bilgisayar mühendisliği okuyorum, veri yapıları dersini de algoritmalar dersini de tekte verdim :) Demeye çalıştığım şeyi inatla anlamamaya çalışıyorsunuz. İyi günler hocam. Cahil vs gibi terbiyesizce tavırlarınızdan dolayı bir daha cevap vermeyeceğim.
  10. B1L0

Sayamam, açıp bakmadım, ee'deki arkadaşımla konuştuğumda bizim aldığımız ilk programlama derslerini onlar da alıyordu. Bize atılan temel onlara da atıldı yani basitçe. Dediğim gibi, bir iki derslik yazılım altyapısının ben yeterli olduğunu düşünüyorum. Kalanında zaten alana özel kendin...
  11. B1L0

Ben bilgisayarınki geniş değil demedim zaten, sadece eeninki daha geniş dedim ki hala da öyle düşünüyorum. EE'ciler yazılım dersi de aldıkları için bilgisayarcıların saydığınız çoğu alanı için bir altyapısı oluyor, kalanı da kişiye kalmış zaten ne okursa okusun. Seçilen alanda uzmanlık okulda...
  12. B1L0

Dediğiniz açıdan bakarsak yanlış bir örnek haklısınız ama aselsanı basit bir örnek olarak verdim ben, genel olarak nereye baksam ee'ye daha fazla talep var gibi, alanı daha geniş çaplı çünkü.
  13. B1L0

Bilgisayar ilanlarının çoğunda eecileri de kabul ediyorlar, yazılım dersleri vs aldıkları için. Bakmadım ama sanmıyorum ki ee ile ilgili şeylerde bilgisayarcıları da kabul etsinler. EE çok daha kapsamlı bir bölüm. Aselsandaki bir tanıdığımda konuştuğumda 6000 mühendisin 2900 küsürü ee'ci idi...
  14. B1L0

odtü makine okunur mu?

Bence de çok takılmazsanız sorun olmaz ama dediğim gibi kişiden kişiye göre değişir. Makine istemenizin özel bir sebebi yok ise diğer mühendisliklere de bakılabilir, bunları çok düşünmenize gerek kalmaz.
  15. B1L0

odtü makine okunur mu?

Valla makine gerçekten zor bölüm diye biliyorum hele odtüde ayrı bir zordur ama onu kazanacak sıralama yapan birisi bence okuyacak kadar da çalışabilir. Tamamen kendinize güvenmenizle alakalı. Kız erkek oranı size kalmış bazıları takılır buna bazıları takılmaz. Şahsen takılacağınızı...
  16. B1L0

Aile evinde üniversite mi şehir dışında üniversite mi ?

Parası dert değilse başka yerde okuyun hocam. Kendi başınıza yaşamayı, ekonominizi yönetmeyi, kendi ayaklarınızın üstünde durmayı ne kadar erken öğrenirseniz o kadar iyi. Zaten biliyor olabilirsiniz tabii ona lafım yok ama aile evinden uzakta çok daha farklı olur. Arabasıymış eskişehirin...
  17. B1L0

Aile evinde üniversite mi şehir dışında üniversite mi ?

Durum elveriyorsa şehir dışı. Aile evinden (konfor alanından) çıkıp hayatı öğrenmek için büyük bir adım bence.
  18. B1L0

0 DAN TYT 4 AYDA HALLEDILIR MI?

4 ayda halledilemeyecek sınav yok :peepokalp:
  19. B1L0

0 DAN TYT 4 AYDA HALLEDILIR MI?

Halledilir, çalışmana bağlı tamamen.
  20. B1L0

Alttan zorunlu seçmeli ders almak Burs’un iptal olmasına sebep olur mu ?

Ben olmaz diye biliyorum.
Top Bottom