Surprise456
80+
Eskişehir aile evinde üniversite okumak mı yoksa şehir dışında üniversite okumak mı ?
Daha kısa ve iyi bir cevap verilemezdiParanız yoksa aile evi maddi durum yeterliyse şehir dışı.Aksi halde şehir dışı seçilirse muhtemel okul uzar + açlıktan kepaze olursunuz.
Aile yanı netEskişehir aile evinde üniversite okumak mı yoksa şehir dışında üniversite okumak mı ?
Yani şehir dışında iyi kötü geçinebilirim ne çok rahat nede çok kıt kanaat geçinebilirimParanız yoksa aile evi maddi durum yeterliyse şehir dışı.Aksi halde şehir dışı seçilirse muhtemel okul uzar + açlıktan kepaze olursunuz.
Yani şehir dışında iyi kötü geçinebilirim ne çok rahat nede çok kıt kanaat geçinebilirim
sadece karnın doyuyor o da genelde burnundan geliyor hocam inanın eğer çalışılırsa geçinilir ama aile evinde 4 sene zindan oluyor o evBu hiper enflasyon ortamında bırak geçirmeyi, muhtemelen aç kalırsın. Şehir dışı üniversite 3-4 yıl önce iyiydi ama şimdi eve yakın üniversiteyi seç, annen önüne bir tas yemek koyar, en azından karnın doyar.
yurtta ailen para gönderirse şehir dışı, maddi durum iyi değilse aile eviEskişehir aile evinde üniversite okumak mı yoksa şehir dışında üniversite okumak mı ?
sadece karnın doyuyor o da genelde burnundan geliyor hocam inanın eğer çalışılırsa geçinilir ama aile evinde 4 sene zindan oluyor o ev
Yazacağın ve kazanacağın bölüme göre değerlendirmek gerekir. Kalkıp yalandan bölümler (MYO'lar büro sekreterliği,sosyal hiz,belge yönetimi,felsefe v.s.) için şehir dışına gitmek hem kendine hem ailene eziyettir. Öyle bir ünv. ve bölüm (en az eğitim,tıp,mühendislik fak.) kazanmalısın ki şehir dışına gitmene değsin. Bence insan lise yıllarında fark etmiyor ama yaşı ilerledikçe keşke daha iyi bir bölüm kazansaydım ve neresi olursa olsun gitseydim diyor. Sonuçta 1 askerlik 2 ünv. ortamı asla unutulmuyor.Eskişehir aile evinde üniversite okumak mı yoksa şehir dışında üniversite okumak mı ?