Düşük netlerle üniversite okumak bir işe yaramaz mı sizce?

Reaksiyon skoru
59
Hepinize iyi günler mezunm YKS sınavına hazırlanıyorum üniversite okumak istiyorum ama netlerim düşük TYT de 25-30 arası AYT de ise 30-35 arası netler yapıyorum. Düşük netlerle üniversite okumak bir işe yaramaz mı sizce?

Bu netlerle tercih yapmayın.Mahalledeki suriyeli türkçeden 30 net yapıyor zaten.Mezuna kalın dersinize çalışın.Üniversite okumak gibi bir planınız yoksa meslek edinin.Seçim sizin...

Hepinize iyi günler mezunm YKS sınavına hazırlanıyorum üniversite okumak istiyorum ama netlerim düşük TYT de 25-30 arası AYT de ise 30-35 arası netler yapıyorum. Düşük netlerle üniversite okumak bir işe yaramaz mı sizce?
ortalama altına düşmeyin derim.

Bu netlerle tercih yapmayın.Mahalledeki suriyeli türkçeden 30 net yapıyor zaten.Mezuna kalın dersinize çalışın.Üniversite okumak gibi bir planınız yoksa meslek edinin.Seçim sizin...
Verdiğin örnekle ne demeye çalışıyorsun sen ? Denemeye girsen 15 20 yapacaksın söylediğin şeye bak az düzgün konuş.

tıp vs okumuyorsan kolay kolay iş bulabileceğin bölüm yok. kaldı ki bu netlerle ortalama bir bölümde de okuman zor. kendini geliştirebileceğin (örneğin sanayide çalışıp ileride usta olmak gibi) bir işe girip çalış, emin ol üniversite okuyorum demek için okuyan birçok kişiden daha iyi bir hayatın olur.

Verdiğin örnekle ne demeye çalışıyorsun sen ? Denemeye girsen 15 20 yapacaksın söylediğin şeye bak az düzgün konuş.
Adam haklı hocam siz niye ters cevap vermişsiniz ne işi yaparsan elinden gelenin en iyisini yapicaksin konu sahibinin dediği netleri Türkçe cozsen sadece geçersin arkadaş bir sebebi ver çalış demişki gerçektende öyle boş bölüm okumaya gerek yok

benım arkadadasım tıbbı sekreterlık okudu elını kolunu sallayarak sımdı memur... bok gibi herkesın okumadıgı bolum oku atanırsın.

İstediğin bölümler yaptığın nete göre bu puanlardaysa neden olmasın. Kendine sürekli bir şeyler katarak mezun ol. Her türlü işe yarar. Kendini geliştir bölümünle o çevreyle.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,126
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri