Arama sonuçları: *

• Users: BERKANY
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. BERKANY

Özel okul ücret ödemesi?

bulundugun il ilçe ve okul kalitesine göre değişir.Fiyat konusunda bilgim yok. Ben Çankırı İlindeyim kuzenım 2 yıl önce 20k ya yazılmıştı yıllık.
  2. BERKANY

Özel okul ücret ödemesi?

her sene
  3. BERKANY

Okulla ilgili sorunum var

Uzun bir yorumu okudum. Atladığıniz bir nokta var maalesef. Bende müdür baş yardımcılığı yaptigim icin size işin detayını anlatayim. Okulda giyim gerçekten serbesttir.Bunla ilgili mevzuatta madde mevcut.Bu konuda hem fikirim sizlerle.Ancak atlanilan nokta öğretmenler kurulu ve okul aile birliği...
  4. BERKANY

staj maaşı 1000 tl yattı

Bunu işletmene sorman gerek.Neden bu kdr yatırmışlar
  5. BERKANY

Kaç dil biliyorsunuz?

A1 Türkçe yeterli. Derdimi anlatacak kadar Türkçe biliyorum.
  6. BERKANY

Sizce Yarın bazı okullar tatil olabilirmi ?

taşımalı öğrenci bulunan okulların kar durumunda tatil edilme olasılığı yüksektir.Tabi o ilin valisine ilçenin kaymakamına bakar bu durum.
  7. BERKANY

Bu sorunun cevabı nedir (TYT)

0 burda rakam olarak ele alınmıştır tahminimce bu tarz sorularda 0 ile başlanmaz hiç denk gelmedim 20 senelik okul hayatımda kral
  8. BERKANY

2. carpım imiş kendin bulabilirsin 2.4.6 mesela 8 in katı oluyor bu 3-4 tane sayı da aynı şekilde ise %90 doğrudur ondan 1-2-3 de doğru 2.seçenekte çarpım diyormus ben toplama görmüşüm kral.Kağıt kalemsiz fotoğrafa baka baka yaptım ondan hızlı olunca yanlış görmüşüm :) Bu tarz sorularda sayı...
  9. BERKANY

1-33+35+37 topladıgında en küçük tek sayı oluyor 2-yi rastgele yaz ben 32+34+36 yaptım bölünmedi yanlıs 3-1 tek +1 çift daima tektir. o mantıktan doğru cevap 1 ve 3
  10. BERKANY

📍 Ortalık fena kızıştı! Mülakat kaldırılacak denilmişti ama yalan çıktı!

Hemen malum videoyu atıyorum. Ülkenin yarısı 20 yıldır aynı yalan dolanla kandırılmış,Zamanında kandırıldık diye de beyan edip inandırılmış.Şaşırmayın çok.Seçimden önce ve sonra döngüsünü çok yaşadı bu ülke.
  11. BERKANY

🚨 MEB: Okullarda telefon kullanılmasına karşı önlem alacağız!

Çok önemli bir şey olduğunu sanmıyorum.Bu bakan öğretmenlere de önlük giydirme derdinde.Derdi dünyadan büyük maşallah.
  12. BERKANY

Giresun'da okunur mu?

Giresun harita da nerede kral bilmiyorum
  13. BERKANY

OBP sadece ilk mezun senesinde mi kırılır

O zaman yerleşmeyi dikkate alıyor tercih etmeyi değil. Zaten mantıklı olanda o olmalı. 1690443946 Benim düşüncem; 50 obp puanım var. 2023-2024 de yerleştim YARISI kırılır. 2024-2025 de Zaten YARISINI Alırım. 2025-2026 da TAM alırım ve YERLEŞTİM diyelim. 2026-2027 de YİNE YARIM olur. Benim...
  14. BERKANY

OBP sadece ilk mezun senesinde mi kırılır

şöyle anlatayım benim bildiğim.Bir yer tercih ettiğinde gider kaydını yapar isen o puanı kullanarak işlem yaptığın için bir sonraki sene YARISI verilmekte.Ancak herhangi bir işlem yapmadıysan tercihte bulunmadıysan o zaman her sene veriliyor.Önemli olan Tercihte bulunmak veya bulunduğun yere...
  15. BERKANY

Ehliyet sınavına sakallı gitmek sorun olurmu

bir şey olmaz bence.
  16. BERKANY

Yolda kapıyı kapattılar tyt ye giremedim diğer sınavlara girebilirmiyim

Geçmiş olsun yapcak bir şey yok.Sinavdan 1 gün önce okulunuza gidin derler genelde.Veya birilerinden tam adres alın vs .
  17. BERKANY

Yolda kapıyı kapattılar tyt ye giremedim diğer sınavlara girebilirmiyim

Geç kalmasaydın. 1 sene boyunca kaçıncı dakikadan sonra alınmayacağın söyleniyor.
  18. BERKANY

11. sınıfda 5 dersden kalmak sınıf tekrarı sebebi olur mu?

Şuanki düzende çok değişiklik yok, sadece 5 sayısı 6 ya cikti :) MADDE 58- (1) Ders yılı sonunda her bir dersten iki dönem puanı bulunmak kaydıyla doğrudan sınıfını geçemeyen öğrencilerden; bir sınıfta başarısız ders sayısı en fazla 3 ders olanlar sorumlu olarak sınıflarını geçer. Ancak alt...
  19. BERKANY

Eski mevzuata göre ortaöğretim de 5 ders üzerinde dersi alttan alan öğrenci (veya sorumlu) dönem tekrarına kalıyordu.Duzenlenme sonrasi değişti. MADDE 34 – Doğrudan veya yıl sonu başarı notu ile sınıfını geçemeyen öğrencilerden; 9 uncu sınıfta en fazla 3, 10 uncu ve 11 inci sınıflarda ise en...
  20. BERKANY

Kalması lazım 5 ders ise diye biliyorum da geçiyormussun öyle demişler
Top Bottom