Neler Yeni

Giresun'da okunur mu?

peyn1r

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Efe Canbolat
arkadaşlar samsunda yaşıyorum diş hekimliği yazacaktım orduya çok odaklanmistim ancak sağlık öne çektiği için maalesef giresun diş geldi. moralim bozuk giresun sizce nasıl eğlence sosyal hayat veya şehir nasıldır? bi yorum bi moral bir danışma ihtiyacım var

godanan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Burak
Hocam şehri hiç bilmesemde şöyle bir yorum yapayım..

Eğer sosyal biriysen ve arkadaş çevresi oluşturursan, istersen git hakkaride oku sana viyana gibi gelecektir.

Asosyal çevresi olmayan yalnız takılan bir tipsen istanbulda beşiktaşta çarşının göbeğinde oturup, bahçeşehir ünide okusan bile hakkari gibi gelicektir sana..

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,783
İsim
Yavuz
Giresun güzel şehir sakın ben beğeniyorum. Hangi ilçe de?

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
913
İsim
Ahmet Yıldırım
arkadaşlar samsunda yaşıyorum diş hekimliği yazacaktım orduya çok odaklanmistim ancak sağlık öne çektiği için maalesef giresun diş geldi. moralim bozuk giresun sizce nasıl eğlence sosyal hayat veya şehir nasıldır? bi yorum bi moral bir danışma ihtiyacım var
Her şey sana bağlı. Giresunmuş, İstanbulmuş, samsunmuş, Orduymuş hepsi sana göre değişir. Neyin hayırlı neyin hayırsız olacağını bilemezsin. Belki istediğin yere gidip kötü arkadaşlıklar edinecektin belki istemediğin yer harika arkadaşlar sunacaktır sana bilemezsin. Bi bakmışsın gittiğin yer sana göre harika bir yer. Kimsenin ne dediğine bakma. Çoğu insanın sosyal hayat dediği partiler, barlarda sabahlama, konserlerde zıplama oluyor takılma bunlara. Senin başkasından moral almana ihtiyacın yok. Ama söyleyebilirim ki diş hekimliği çok güzel meslektir. İyi bir diş hekimi olup ileride deneyimin artarsa muazzam paralar kazanabilirsin. İş olanağı fazla gerek özel gerek devlet. Hayırlı olsun doktor bey :)

lusive

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
sekss
Adam samsung'da yaşıyor bir farkı yok bence.o.O2

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular