Arama sonuçları: *

• Users: Ben10
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. B

Pasaport hakkinda yardimci olur musunuz

açıktan sınavları verdiğin an puanın yetiyorsa mezun olabiliyorsun zaten bende 17nin başlarında liseden mezun oldum açığa gitmeden :D
  2. B

Okula başladığım tarihi nasıl öğreneceğim

e okuldan falan gözüküyordu eskiden şuan hala öyle mi bilmiyorum ama
  3. B

Matematik hocam çok düşük sözlü veriyor.

Evet uğraşırsan sonuç çıkabilir biz uğraşmamıştık önemli bi hoca veya ders değildi zaten uğraşırsan ve kanıtlayabilirsen sonuç çıkabilir 1730033025 Derslere katılarak geçir bir dönemi tutumunda bi farklılık olacak mı bak
  4. B

Matematik hocam çok düşük sözlü veriyor.

Bir şey çıkmaz büyük ihtimal pozitif ayrımcılık işte bizim bazı hocalarda yapıyodu bizim arkadaşlarda her türlü düşük veriyo diye sohbet muhabbet ne varsa yapıyolardı :D
  5. B

Aynı Anda İki Dil Öğrenilir mi?

Düşündüğün ülkeler dediklerinse almanya gibi yerlere gitmek istemiyorsan ispanyolca daha iyi bir tercih olacaktır benim fikrim
  6. B

Aynı Anda İki Dil Öğrenilir mi?

Hangi bölge için çalışacağınıza göre değişir bence İngilizce garanti öğrenilmesi lazım 3.dil gereksinime göre değişir Almanya için falan çalışacaksanız Almanca Latin ülkelerine çalışacaksanız İspanyolca falan çok değişiyor yani hangi bölgeye çalışacaksanız veya gidecekseniz ona göre öğrenmeniz...
  7. B

Açık liseye 18 yaşından sonra geçermiyim.

Lisede açığa geçme şartları çok katılaştırıldı okulu bırakıp açığa geçme yapamayabilirsiniz.
  8. B

12.sınıfta dershaneye gitmek vs gitmemek

okul denemelerini ciddi çözemiyorsun hep bi ses çıkaran bağıran eden oluyor dikkat dağılıyor genelde
  9. B

12.sınıfta dershaneye gitmek vs gitmemek

hocam dershane konu tekrarı ve disiplin yönünde sana katkı sağlıyor ordaki insanlarla sosyalleşmene gerek yok zaten dersini çalış geç eğer evde disiplinli bir şekilde çalışamıyorsan dershane sana disiplin sağlayabilir bu benim düşüncem
  10. B

su çiçeği oldum sınıfta kalır mıyım?

heyet raporu alman lazımdı şuan devamsızlıkla kim ilgileniyosa onunla konuşup ikna edemediğin sürece kaldın gibi gözüküyor
  11. B

Devamsizlik Hakkında Bir sorum Olacak

20.5se kalırsın git müdür yardımcısıyla falan konuş halletmeye çalış
  12. B

Yks mezuna kalınca obp mevzusu

yani hocam direk tercih yapmazsak obpmiz düşmüyor değil mi?
  13. B

Haksız yere yok yazildim

Gerçekten adam yetişmiş bilerek geç kaldırmışlar çocukları
  14. B

Haksız yere yok yazildim

Hocam dün okullar tatil olunca kafam yanmış kusura bakma haklısın o zaman sen vaktinde girmişsin 2 dk kalmis sınıfa yetisirdin hakkını aramanı tavsiye ediyorum
  15. B

Haksız yere yok yazildim

Bizim okulda istiklal marşı günleri 5dkda geç kalsan yok yaziliyorsun ekstradan pazartesi istiklal marsi olduğunu nasıl bilmiyordun okullarda her pazartesi ve cuma istiklal marşı okunmuyor mu?
  16. B

TYT Deneme Önerisi Kolay-Orta

hocam hız ve renk nasıldır?
  17. B

TYT Deneme Önerisi Kolay-Orta

Arkadaşlar toplu deneme alıp bütün sene çözmeyi planlıyorum dershaneye gitmediğim için ilk başta kolay orta deneme almak istiyorum bu yüzden kolay-orta deneme önerir misiniz?
  18. B

YKS ye nasıl hazırlanırım?

hocam dc falan var mı banada bi el atın ya çok lazım
  19. B

YKS İçin çalışma programı

tamam hocam teşekkürler hastaymışsın galiba geçmiş olsun bi nane limon iyi gider
  20. B

YKS İçin çalışma programı

azda olsa nasıl kullanacağımı açıklar mısınız?
Top Bottom