Arama sonuçları: *

1. Birol Azak

🔥 2 BAKANIN İSTİFASI AN MESELESİ!

İkisi de birbirinden beceriksiz iki bakan umarım yerlerine daha liyakatlı , işini bilen kişiler gelir .
  2. Birol Azak

youtubede ingilizce öğrenmek için kanal önerisi

Arda Erol ' u tavsiye ederim
  3. Birol Azak

staj maaşı 1000 tl yattı

Benim kardeşimde 12.sınıf stajında bu ay full maaş vermişler
  4. Birol Azak

DONANIMARŞİVİ Forum üyeleri ne okuyor?

Üni terk 3D Game Artistim
  5. Birol Azak

Üni kaydı sildirdikten sonra sınava girip başka bölüme gidebiliyor muyum

Sıkıntı olmaz hocam ne olacak
  6. Birol Azak

Üni şart değil zaten oyun sektörünün %95 i ya üni terk yada başka başka alanlardan mezun olmuş kişilerden oluşuyor.Nasıl aldılar konusunda ise ben detaylı olarak 3D/Prop artist olarak çalışıyorum kendimi geliştirdim imzamdaki linkteki portfolyomu oluşturdum ve rahatça işe girdim.
  7. Birol Azak

Okulu bırakmaman için boş boş konuşuyorlar banada bırakmamam için bir ton şey söylediler çok takma
  8. Birol Azak

DA hangi üniversitelerde

Evet eğitimi iyi bulmadım ama bahçeşehir gibi bir üniversiteye gidebilirsen okumanı tavsiye ederim ama sıtkı koçmanında iyi olduğunu duymuştum. Zaten bu sektörde ilerlemek istiyorsan okuldan çok bir şey bekleme yeni bağlantılar ve çevreni genişletmek için okula gidebilirsin onun dışında sürekli...
  9. Birol Azak

DA hangi üniversitelerde

nişantaşında okuyordum 1 sene okudum baktım hiçbir işe yaramıyor çünkü sektörü bilen bir eğitimci yok bende bıraktım udemy ve çeşitli kaynaklardan eğitimler aldım şuan 3d artist olarak çalışıyorum bir aksilik çıkmazsa önümüzdeki ayda AAA bir stüdyoda işe başlıcam
  10. Birol Azak

DA hangi üniversitelerde

dijital oyun tasarımı (Terk) Şuan 3d game artist olarak çalışıyorum
  11. Birol Azak

Üniversite okumak hala mantıklı mı ?

Şans meselesi falan değil kendini geliştirme meselesi , Sağlam cv ye bakıyorlar zaten üstteki örneğimdeki gibi "Ben x ve y üniversitesinden mezun oldum ama hiç bir faaliyetim yok" demektense "Ben liseden mezun oldum ama liseden mezun olduğumdan beri bunları bunları yaptım kendimi böyle...
  12. Birol Azak

Ya hocam neden ısrar ediyorsunuz acaba tabi ki alıyorlar bende diplomasız çalışıyorum kendi şirketimde ordanda teklif aldım bunun dışında onlarca şirketle daha görüştüm 1 tanesi bile bana diploma sormadı 1660835507 Artık belirli meslek grupları dışında diploma şartı yok eskisi gibi
  13. Birol Azak

Hocam bu attığım videodaki yerden 47:19.dk ya kadar atlamadan izlerseniz cevabı alırsınız , konuşan kişi türkiyenin en büyük oyun firmalarından biri olan tiplay stüdio nun ceo su. Dediğinizin aksine bu dönemde diplomanın bir önemi yok insanların kendini geliştirme düzeyine ve niteliklerine...
  14. Birol Azak

Hocam üni okumadan en fazla taşeron işçi olursun ne demek allah aşkına ? üni okumayla güzel bir iş sahibi olunsaydı herkesin güzel bir işi olurdu zaten.
  15. Birol Azak

Ben dijital oyun tasarımı okuyordum 1.sınıf bitmişti ama çok çalışıp güzel bir firmada 3d artist olarak işe girdim o yüzden okulu bıraktım ve iyikide bırakmışım benim için gerçekten zaman kaybıydı 1 sene . Dediğin gibi işin hazırsa okumaya hiç gerek yok üniversite okuyupta bir artısını...
  16. Birol Azak

Vatandaşlık seçmem gerekiyor(avusturya veya türkiye)

Avusturya vatandaşlığını seç Türkiye vatandaşlığı önüne gelene verildiği için sonrada alabileceğini düşünüyorum.
  17. Birol Azak

Kalan 85 Günde Yksde İlk 299 Bi̇n Gi̇rmek Zor Mu ?

temelin varsa rahat girersin ama sıkı çalış
  18. Birol Azak

TYT 30 dk uzatıldı ve baraj kalktı

Hedef yüzbinlerce işsiz üniversiteli değil milyonlarca işsiz üniversiteli oldu .D
  19. Birol Azak

Geometri çalışırken not alınmalı mı?

Yanlış veya doğru diyemeyiz herkesin çalışma stili farklıdır
Top Bottom