Arama sonuçları: *

1. BixiBlake

10. Sınıf Matematik Yapamadığım 2 soru var

2. soru 123456 --- 2 basamak aynı sayı olacak 6.1.5 3 rakam yer değiştirir 3 faktöriyel 6.5.1.6=120
  2. BixiBlake

10. Sınıf Matematik Yapamadığım 2 soru var

55 120 5 4 üzeri 19 1731721839 1. soru 5 ile bölünmesi için son basamak 0 veya 5 olmalı --5 ilk basamağa 12346 gelebilir 5 farklu durum bi tanesini kullandık diyelim mesela 1 2. basamağa 02346 gelir yine 5 farklı durum 5.5=25 --0 123456 6 durum 12345 5 durum burdan 6.5 ten 30...
  3. BixiBlake

Üniversite İngilizce Seviye Tespit Sınavından Geçemedim

Bazı ünilerde geçemiyorsun o yüzden hocalarına sor
  4. BixiBlake

Eczane açmak istiyorum bana ortalama ne kadar kazandırır ?

kardeşim ecz ilerde okunur mu bilemem çünkü şimdi bile riskli çünkü çok mezun var ve paran olsa daha direkt açamıyosun her yerde ecz açıldı çünkü yer vermiyorlar mesela ben de okuyacaktım ama adana seyhanda 220 kontejana 270 tane açılmış
  5. BixiBlake

Eczane açmak istiyorum bana ortalama ne kadar kazandırır ?

tamamen açacağın yere bağlı afyonda bi tanesi var ayda 2 milyon kazanıyor hastanenin karşısında tek kendi olduğu için urfada bakkal gibi açılıyor küçük ilçede bile 15 20 tane var ama minimum 100k kazanıyor en çok parayı reçeteden kazanıyorlar şu şeyden de kazanıyorlar sütten milletin raporunu...
  6. BixiBlake

Gölbaşı Eymir KYK yurdu hakkında bilgisi olan?

Bana da çıktı bi arkadaşım babası aramış 15 20 günde hizmete girer demiş ankara kyk müdürü
  7. BixiBlake

Eskişehir Teknik Üniversitesi pilotaj kazandığımızda her şey ücretsiz mi oluyor?

üni parası uçuş parası ücretsiz ama diğer şeyleri bilmiyorum evet obp çok önemli 1725465381 kaçıncı sınıfsın ki
  8. BixiBlake

Pilotluk okulları kaç puanla alıyor?

yüzdelik ne la lgs mi bu cödöclc İlk 2500 de olmalısın
  9. BixiBlake

Türki̇ye Eği̇ti̇m Si̇stemi̇ Neden Hala Kali̇tesi̇z

Uzman öğretmenler gidiyor zaten mahaşle bakalcısı değil Ayrıca ilkokullise öğretmenleri değil üniversite akademisyenleri
  10. BixiBlake

Türki̇ye Eği̇ti̇m Si̇stemi̇ Neden Hala Kali̇tesi̇z

Baştakiler istemiyor da ondan ayrıca tüm uzman hocalar yurt dışına gidiyor çünkü burda emeğinin karşılığı yok
  11. BixiBlake

yks üniversite tercih yaptım tercihim çıktı. Ama değiştirmek istiyorum

öyle oluyo mu laaa adam zaten yerleşmiş 1723654908 seneye yatay geçiş yaparsın da sen niye istediğini başa yazmadın merak ettim
  12. BixiBlake

Fen lisesini kazanabilirmiyim

2017
  13. BixiBlake

evet o zaman kolaydı dersi dinlemen yeterli oluyodu
  14. BixiBlake

zamanında inkilabı vatanım sensin dizisinden izleyerk fullemiştim mcasfmasfkasmfak
  15. BixiBlake

YKS TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI

ben de yazmayı düşündüm sıralaman kaçtı
  16. BixiBlake

YKS TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI

Çok iyi
  17. BixiBlake

Yurt dışında yazılım mühendisliği okumak

Nerden mezunsun hocam
  18. BixiBlake

Senin kuzii ile görüşebilir miyim canımm
  19. BixiBlake

@Realhas the Great @B1L0 @KaganKK06 @Dušan Tadić @Rulep @Fatih Sultan Terim @java
  20. BixiBlake

Neden kötü demişti
Top Bottom