Neler Yeni

Üniversite İngilizce Seviye Tespit Sınavından Geçemedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Yiğit Eren Aksoy
Selamlar, İngilizce seviye tespit sınavından geçemedim. Hazırlığı erken bitirirsem direk 1. Sınıfa geçebilir miyim?

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
Selamlar, İngilizce seviye tespit sınavından geçemedim. Hazırlığı erken bitirirsem direk 1. Sınıfa geçebilir miyim?
en üst sınıfa geçersen erkenden 1.sınıfa geçebiliyorsun diye biliyorum

mert324

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert Ali
Evet 1. sınıfa atlayabiliyormuşsun ama görmediğin dersleri görmek zorundaymışsın. Bende hazırlık sınavından kaldım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Umut Metin
Düzensiz öğrenci oluyorsun yapma çok kötü oluyor ders konusunda 1. Sınıf bahar döneminde başlıyorsun güz dönemi görmediğin için 2. Sınıfta dersleri alman gerekiyor vs vs

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Yiğit Eren Aksoy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet 1. sınıfa atlayabiliyormuşsun ama görmediğin dersleri görmek zorundaymışsın. Bende hazırlık sınavından kaldım.
Görmediğin dersleri görmek konusunu biraz açar mısın?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Düzensiz öğrenci oluyorsun yapma çok kötü oluyor ders konusunda 1. Sınıf bahar döneminde başlıyorsun güz dönemi görmediğin için 2. Sınıfta dersleri alman gerekiyor vs vs
Peki hazırlık erken bitti 1. Sınıfa başladık sene sonu yatay geçiş yapabiliyor muyuz?

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,647
İsim
Lokman Doğan
Bazı ünilerde geçemiyorsun o yüzden hocalarına sor

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,653
İsim
Fatih
düzensiz öğrenci olacaksin hiç önermem, yani ikinci dönem derslerini önce birinci dönem derslerini sonra alacaksın. bir sonraki sene birinci dönemde birinci sınıfı okurken ikinci dönemde ikinci sınıfı okuyacaksin.

Top Bottom