Neler Yeni

Özel Üniversite Okumak

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmet Arda
O paraya güzel sistem toplanır devletle bir farkı da olduğunu sanmıyorum bilgisayar mühendisliği belli zaten verilen dersler aç internetten izle
Mesaj otomatik birleştirildi:

İngilizce bölümlerde hocalar ingilizce olarak konuyu anlatamıyor zaten. Türkçe okumak daha mantıklı
aynı fikirdeyim çok para adam akıllı pc toplar hatta daha kaliteli ipad ürünleri macbook vs.alınabilir. diplomada mesela sadece bil.müh. yazmasıyla bil.müh.ing. yaazması arasında fark olurmu.

aynı fikirdeyim çok para adam akıllı pc toplar hatta daha kaliteli ipad ürünleri macbook vs.alınabilir. diplomada mesela sadece bil.müh. yazmasıyla bil.müh.ing. yaazması arasında fark olurmu.
Kardeşim mülakata alınca ölçüyorlar ingilizce seviyeni zaten. CV'ye yazarsın ileri derecede ingilizce biliyorum diye. Okuduğun bölümün diline bakmazlar

Ben ilk 5k ile alan bir devlet ünisinde okuyorum bilgisayar mühendisliği. Hep internetten çalışıyorum. Hocalar gerçekten çok kötü. Youtubeda süper hocalar var ingilizce olarak anlatan

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmet Arda
Ben ilk 5k ile alan bir devlet ünisinde okuyorum bilgisayar mühendisliği. Hep internetten çalışıyorum. Hocalar gerçekten çok kötü. Youtubeda süper hocalar var ingilizce olarak anlatan
bende aynı şekilde şuan kendim araştırıyorum ing. olduğundan yabancı kaynaklarada bakıyorum. kendim daha hızlı ilerliyorum bi de

o zaman yababiliyorsam ing devlet olmadı türkçe bölümden devam edeyim

sağol vakit ayırdığın için

bende aynı şekilde şuan kendim araştırıyorum ing. olduğundan yabancı kaynaklarada bakıyorum. kendim daha hızlı ilerliyorum bi de

o zaman yababiliyorsam ing devlet olmadı türkçe bölümden devam edeyim

sağol vakit ayırdığın için
Ne demek kankam dandik okullara paranızı kaptırmayın kolay kazanılmıyor o paralar

Top Bottom