Arama sonuçları: *

1. BlueLabels

AÖF sınava çalışma taktikleri

Doğru yapıyosun
  2. BlueLabels

Bu yaştan sonra tıp okunur mu?

Yaşın hiç bir önemi yok git oku agam benden sana söylemesi
  3. BlueLabels

Bilgisayar Programcılığı okullarında ne öğretiyorlar ve tavsiye eder misiniz?

Nereye gittiğine göre o kadar fazla değişir ki
  4. BlueLabels

Okulda dert oldum ne yapmalıyım?

Çok fazla şey söylesim varda ceza yerim diye bir şey demiyorum. Seslerini kesmesi gerektiğini söyle işlerine gelmeyince veya cevap veremeyince saygısız vs gibi şeyler söylüyorlar fotoğrafını izinsiz çekemez fotoğrafını silmesi gerektiğini yoksa cimere şikayet oluşturacağını söyle ekstra bir şey...
  5. BlueLabels

Bu netler ile 100k siralama yapabilirmiyim ? Neler yapmaliyim?

ayt 10 20 ile mümkünatı yok 100kya girmenin
  6. BlueLabels

SİZCE TÜRKİYEDE OKUNARAK BİR YERLERE GELİNİLEBİLİR Mİ?

Evet çok net bir cevap
  7. BlueLabels

YKS Bilgisayar Müh. Üzerine Hangi Üni. Tercih Etmeliyim?

nasıl çok düşük saçmalamışsın
  8. BlueLabels

derslere odaklanamama sorunu

Benzeri durumdayım sıkmak zorundasın kendini mecburen bir şeyler yapabilmek için
  9. BlueLabels

Akdeniz Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği

Üst düzey mevzusu şöyle oluyor ortamından yararlanıyorsun genelde aynı şeyler öğretiliyor zaten sen oradaki hocalarla aranı iyi tutarsan ve çevre edinirsen / proje yaparsan tertemiz ilerlersin
  10. BlueLabels

Akdeniz Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği

Sormak istediğin ne var hem kampüs hem manavgatta okudum
  11. BlueLabels

1.5 yıldır 1.30 saat otobüs yolculuğu ile liseme gidiyorum, tavsiye lazım

Adına üzüldüm çok rezil bir okulda okuyormuşsun ve 4 yıl sürecek yolda kendini geliştirmeye yönelik şeyler yap örnek verecek olursam kitap oku veya podcast dinle en azından yolda geçen 3 saat sana yararlı olur kitap okuyamıyorsan kitap dinleyebilirsin bunun yanı sıra yatay geçiş tarzı bir şey...
  12. BlueLabels

Üniversite Harcı Ödeme

Farklı bir şey var öğrenci işlerini ara
  13. BlueLabels

Namaz Uyumlu TYT-AYT Ders Programı

oda oradaki insanlar için yapmış zaten
  14. BlueLabels

Üniversite okumak gerçekten boş mu?

Okumanı öneririm çünkü diyelim ki yazılım okuyorsun ve bunun üstünde kariyer düşünüyorsun bu kariyeri yapabilmen için etrafında networkler oluşuyor insanlar oluyor yani hocaların oluyor, arkadaşların oluyor, arkadaşlarının arkadaşı/tanıdığı oluyor hocalarınla beraber projeler yapabilirsin vs çok...
  15. BlueLabels

Raporum Yok, Sınava Girmedim Ne Yapmalıyım?

yazar problem değil merak etme ama muhtemelen bir şey yapamazsın mazeret sınavına girersin / bu arada gidebiliyorsan git al kesinlikle şimdi 3. sayfadaki yorumlarını gördüm de
  16. BlueLabels

Kalan 85 Günde Yksde İlk 299 Bi̇n Gi̇rmek Zor Mu ?

Hayır rahatça yaparsın bence
  17. BlueLabels

Antrenmanlarla matematik 1'in devamında ne yapılmalı?

Ant matematik sana 1+1 filan toplatıyor ilk sayfalarda fazla basit bence yine de senin düzeyinde olduğunu düşünüyorsa çevrendekiler bir bakın vakit kaybı gibi geliyorsa internetten video izle 345 kitabı çok iyi 3D kitabıda güzel
  18. BlueLabels

İktidar değişirse imam hatiplıler sıkıntı yaşarmı?

alakasız ama bir sorum var mevcut hükümetten memnun musun?
  19. BlueLabels

İktidar değişirse imam hatiplıler sıkıntı yaşarmı?

Sorun olmaz dostum, akp yerine farklı bir parti kazansa ve iktidar değişse de yine çok büyük bir topluluk var o yüzden tekrar o "başörütünü çıkart" vs olaylarına girmeleri imkansıza yakın ve zaten diğer partilerin hepsi kabul ediyor bunları ayrıca imam hatipleri de kapatmazlar ya okul müfredatı...
  20. BlueLabels

Okulda Din Derslerinde Sadece İslam Görmek

Hayır değil dostum yukarıda arkadaş açıklamış ayrıca insanların nüfus cüzdanına müslüman yazınca müslüman olmuyorlar
Top Bottom