Arama sonuçları: *

1. Bol Tereyağlı İskender

KYK Geri ödemesiz burs çıkar mı?

Geri ödemeliye bulaşma, işin içinden çıkamazsın
  2. Bol Tereyağlı İskender

🚨 MEB: Okullarda telefon kullanılmasına karşı önlem alacağız!

okullara sinyal kesici kursunlar 😄😄
  3. Bol Tereyağlı İskender

🚨 Erdoğan, 20 üniversiteye yeni rektör atadı!

20 tane prof dr. ama belki de (bakmadım) hepsini toplasan 20den fazla makaleleri yoktur
  4. Bol Tereyağlı İskender

Matematik bölümü yazılır mı?

Öğretmenlik kısmına kayarsan biraz zorlanırsın, mebe girerim dersen biraz rahatlarsın. Malum 5 yılda bir sistem değişiyor, soru tarzları vesaire sürekli kendini güncel tutman gerekiyor
  5. Bol Tereyağlı İskender

Online Sınavda discord ekran paylaşımı anlaşılır mı?

telefonla katılıp kamera açman bence daha garanti olur, açık lise sınavlarında yakalayan bunda da yakalar.
  6. Bol Tereyağlı İskender

TYT Tüm Derslerden Teker Teker Kitap Önerisi

60tan nasıl 20 gördün kral iyi misin? -15 +15 ya oynar ya oynamaz denemelerde, adam akıllı yayınlardan kendini deneme yapıp analiz çıkar ondan sonra konularının eksikliğine bağlı olarak kaynak seç, 11'deysen 11i adam akıllı bitir önceliğin olsun
  7. Bol Tereyağlı İskender

DEPREM - Ücretsiz kitap desteği yapan yerler

sınav senem ev ağır hasarlı giremiyoruz zaten girsek de her şey bir yerde her yer çatlak girilemez durumda. Bu süreçte yks için ücretsiz kaynak desteği sağlayan yerler biliyor musunuz birkaç kişiye&yere yazdım ama dönüş bile olmadı
  8. Bol Tereyağlı İskender

Okullar 71 İlde 20 Şubatta Açılacak

daha şimdiden 71i kabullendir.eye çalışıyorlar amaçları ne acaba yardımı da engellediklerine göre.
  9. Bol Tereyağlı İskender

Okul tatili uzar mı?

dostum 3 ay ohal ilan edildi bilgin olsun. bu çok büyük ve 10 ili etkileyen bir deprem. O yüzden her şey ertelenecek, seçim bile. İnsanlar zor durumda şu an bunları düşünüp daha da stres yapmayalım lütfen toparlanma süreci ayları yılları bile alabilir.
  10. Bol Tereyağlı İskender

12. Sınıfta Devamsızlık

Ne yapacakları hiç belli olmuyor geleneksel olan bir şey yok asla güvenme
  11. Bol Tereyağlı İskender

1 puanla nakil kaçırdım

Öyle bir şey yok arkadaşlar, girdiği sene okul kaç ile kapatmışsa ilerleyen seneler için örn: (9.sınıfları 432 ile kapatmış) 431 alan çocuk 10 11 12.sınıfa geldiğinde de nakil kısmında 432 ile girmek zorunda olacak. 1657053027 Sosyal faaliyetler etki etmez, insiyatif diye bir şey yoktur bu...
  12. Bol Tereyağlı İskender

Dersleri Çok Saldım.

Senaristlik çalışmalarına devam mı?
  13. Bol Tereyağlı İskender

1 yıllık yks hazırlanma ücreti...

kolejler en az 30k oldu haberin olsun, en son 2 3 yıl önce gittin sanırım dershaneye :) Bu sene 9k iken 19k olan var. 1649762880 Evet inşallah sınırsızdır, arkadaş çok cıvık ve insanları aşağılamayı seviyor, saygısız.
  14. Bol Tereyağlı İskender

Burs Ücreti Neden Yatmadı?

benim vakıf kartımı yutuyor içeride de o kartlar iptal edildi diyorlar, pttde de içinde yok kartın.
  15. Bol Tereyağlı İskender

Sınavlarla İlgili Bir Gelişme Var mı?

sjhdskfjsk
Top Bottom