Neler Yeni

1 yıllık yks hazırlanma ücreti...

SerhatCC

80+ Bronze
evim 21 odalı 2+1de havasızlıktan beynine oksijen gitmemiş biraz dışarı çık. Yada gel bizim köye :D
evin 21 odalı ama 2 senede anca rx 570 li sistem upgrade yapmışsın aynen ahahahahh :D

ailemin de benim de halim vaktim yerinde dostum. başlığa yazdığım gibi 2014- 2015 arasında 3000 dolara yakın para ödeyip dersaneye gidebiliyordum.
okudum mühendis oldum, şimdi özel bir şirkette arge mühendisliği yapıyorum, muhtemelen de babandan çok maaş alıyorum.

o yüzden bu 2+1 ev muhabbetini boşver de kendini daha fazla alçaltma bence

Samet ?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Samet ?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Konuyu okuyorum okuyorum, problem nerede bir türlü çözemiyorum. Meğerse yok saydığım speedy denen arkadaş ortalığı karıştırmış :)

Şimdiye kadar yok saymadıysanız ne diyim :D

Sercankır

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Sercan
12-15K mı ASPDPASMPASMDPĞQWÖADSĞPĞADADS
kolej falanmı sanıyorsun kanka 5-7 arası çok rahat gidebilirsin dershaneye.
Arkadaşım 7 ay önce dersaneye 22k,yatılı olduğu için yurt parası da 18k toplamda 40k yazıldı.İster inan ister inanma.Ankara da bu arada

Samet ?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Samet ?
evin 21 odalı ama 2 senede anca rx 570 li sistem upgrade yapmışsın aynen ahahahahh :D

ailemin de benim de halim vaktim yerinde dostum. başlığa yazdığım gibi 2014- 2015 arasında 3000 dolara yakın para ödeyip dersaneye gidebiliyordum.
okudum mühendis oldum, şimdi özel bir şirkette arge mühendisliği yapıyorum, muhtemelen de babandan çok maaş alıyorum.

AHAHAHA bide 21 odali ev felan diyor. Actigi konuya bak 🤣🤣.

bıraktım

80+ Bronze
Yeme icme nasil icince oluyor? Ogle arasinda 20tl lik yemek yersen 1 ayda 600 1 yilda 6000 7000 TL gider zaten. Dershane desen 15k alti bulunmaz. Kitaplar desen ayri dert. 1 kitaba 70tl vermek ulkenin egitim sartlarini anlatiyor.
Bizim burda dershaneler 6-7 arası

Samet ?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Samet ?
Forumdan ceza yedi umarim sinirsizdir. 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bizim burda dershaneler 6-7 arası
Tekrardan tartisma cikmasini istemiyorum. O fiyatlari unutun 1 ogretmen maasina anca yeter o para. Dershanedeki hocalar asgari ucretle calismiyorlar 1 2k daha fazla aliyorlar. Yani o para kimseyi kurtarmaz. Dedigim gibi gecen sene kayit oldum 14k odedim. Bu yili sen dusun artik. Bu dediginiz rakam anca 3 sene oncesini felan kurtarir.

Son düzenleme:

Zechion

80+ Silver

Adamın içinden geçmişsiniz hocam. Bilip bilmeden konuşuyorlar. 2-3 sene önce LGS için dershaneye gitmiştim 7-8k ödemiştik. Şimdi 5k'ya dershane olma imkanı bile yok.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Cihan Duman
12-15K mı ASPDPASMPASMDPĞQWÖADSĞPĞADADS
kolej falanmı sanıyorsun kanka 5-7 arası çok rahat gidebilirsin dershaneye.
kolejler en az 30k oldu haberin olsun, en son 2 3 yıl önce gittin sanırım dershaneye :) Bu sene 9k iken 19k olan var.

Forumdan ceza yedi umarim sinirsizdir. 😂

Tekrardan tartisma cikmasini istemiyorum. O fiyatlari unutun 1 ogretmen maasina anca yeter o para. Dershanedeki hocalar asgari ucretle calismiyorlar 1 2k daha fazla aliyorlar. Yani o para kimseyi kurtarmaz. Dedigim gibi gecen sene kayit oldum 14k odedim. Bu yili sen dusun artik. Bu dediginiz rakam anca 3 sene oncesini felan kurtarir.
Evet inşallah sınırsızdır, arkadaş çok cıvık ve insanları aşağılamayı seviyor, saygısız.

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
743
İsim
Yunus
Yol yemek dışında 20k buluyor. (Bu yıl benim yediğim para bu.)

Top Bottom