Arama sonuçları: *

1. Burak.twitchNietral

Vakıf Üniversiteleri %50 İndirim Nedir?

Tamamdır anladım sağolun yardımcı olduğunuz için.
  2. Burak.twitchNietral

Yani belli bir sayı vermiyorlar şu kadar kişiye diye
  3. Burak.twitchNietral

Arkadaşlar bölümlerin puanları yazan %50 indirim gibi şeyler o puanda olan herkese mi veriliyor nasıl oluyor aydınlatırsanız sevinirim.
  4. Burak.twitchNietral

Sorumluluklar Hakkında

Dün akşam abime ve bir hocaya sordum onlarda öyle dedi.Hoca müdür yardımcısı daha iyi bilir fakat benim bildiğim bu dedi.O kadar sınav stresi arasında kafaya takılıcak gibi bir şey değildi.
  5. Burak.twitchNietral

Sorumluluklar Hakkında

Knk 10 dan kalma sorumluluklar 1623959982 Ne yalan söyliyim bu cevabı görmek isterim ama emin olmadan salmak olmaz
  6. Burak.twitchNietral

Sorumluluklar Hakkında

Eşit ağırlıkçıyım ben sayısal değil.Fizik biyo mattan kaldım 1623959281 Valla knk kafam karıştı en doğrusu müdüre falan danışmak olucak.Yine de vermeye calısıcam ama bir yandan onla uğraşmak istemiyorum
  7. Burak.twitchNietral

Sorumluluklar Hakkında

knk benim derdim diploma alabilmem.10.sınıftan kalma zaten sorumluluklar.Diploma alsam yeter bana onu öğrenmek istiyorum
  8. Burak.twitchNietral

Sorumluluklar Hakkında

Benimde bildiğim öyle bazıları kalıyorsun bazıları geçiyorsun diyor kafam yandı.Baktığımda Oys diye bir şey gördüm ortalama yükseltme sınavı diye 1623958917 😂 öyle hocaya can kurban
  9. Burak.twitchNietral

Sorumluluklar Hakkında

Herkes farklı bir şey diyor yukarı da bir arkadaşta alamıyorsun demişti.Nasıl oluyor bu olay doğru düzgün açıklamada yok internette
  10. Burak.twitchNietral

Sorumluluklar Hakkında

diplomadan bahsediyorum.Eğer edebiyat hariç olursa diploma alamıyor muyum? 1623958559 hiç anlamadığım dersler ve kafayı yememe ramak kaldı
  11. Burak.twitchNietral

Sorumluluklar Hakkında

Kemal hasoğluna geçtim yakın zamanda 1623958200 Cok sağolun hocam o zaman daha da tutunmak lazım 1623958213 Anladım sağolun
  12. Burak.twitchNietral

Sorumluluklar Hakkında

Edebiyattan şu an kaldığım ders yok.Onu geçtiğimiz sürece diploma alınıyor diyorlar .Net te düzgün cevapta bulamadım size sorayım dedim
  13. Burak.twitchNietral

Sorumluluklar Hakkında

şuan 12 ye geçicem ve 3 dersten sorumluluğum var (Mat,Fizik,Biyoloji).Matematik vericem fakat diğerlerine pek kafam basmıyor.Bazıları da edebiyattan geçsen yine de diploma alabiliyorsun diyorlar bazıları ise alamazsın .Ben yine de calısıp geçmeye calısıyorum fakat içimi rahatlatmam lazım bu...
  14. Burak.twitchNietral

Yurtdışında okumak için hangisi daha mantıklı?

Yok orada da İngilizce bölümler var ve benim istediğim bölüm ingilizce.Anlamadım hangisi daha mantıklı erasmus mu? 1622794519 Yüksek lisans olarak başka bir yer düşünüyorum zaten .Almanya Kanada veyahut dediğiniz yerler
  15. Burak.twitchNietral

Yurtdışında okumak için hangisi daha mantıklı?

Arkadaşlar ben bizzat sınavına girip danışmanlk vesaire İtalya da okumak istiyordum fakat geçen bir tanıdığımı erasmus la gidebilirsin dedi.Benim aklıma yatmadı fakat size sormak istedim nedir bu erasmus,hangisi daha mantıklı olur ? 1 2 yıl burada okuyup gitmek bana mantıksız geldi.Şuan da...
  16. Burak.twitchNietral

Okul nakil sonrası ne yapılmalı?

aynen öyle teşekkürler 1622639965 Teşekkür ederim bu arada devrik cümle gibi bir şey yazmışım çalıştığımdan dolayı. A1 türkçe değil yanlış anlaşılmasın 😅
  17. Burak.twitchNietral

Tamamdır hepinize sağolun
  18. Burak.twitchNietral

Bir terslik çıkıp almama durumu olur mu ?
  19. Burak.twitchNietral

Anladım sağolun belirli bir süresi var mı peki?
  20. Burak.twitchNietral

11.sınıfım nakil aldım e okulda onaylandı yazıyor ama okula gidip herhangi bir şey yapmam gerekiyor mu?
Top Bottom