Neler Yeni

Sorumluluklar Hakkında

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
son sene 12 de biz sorumluluk sınavında hoca sınıftan çıktı 15 dk telefonları açıp yaptık 3 tane sorumluluk geçtim :D

Burak.twitchNietral

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Burak Öztürk
Hocalarına da sorabilirsin.Sorumlu ders sadece Edebiyattır.
Benimde bildiğim öyle bazıları kalıyorsun bazıları geçiyorsun diyor kafam yandı.Baktığımda Oys diye bir şey gördüm ortalama yükseltme sınavı diye
Mesaj otomatik birleştirildi:

son sene 12 de biz sorumluluk sınavında hoca sınıftan çıktı 15 dk telefonları açıp yaptık 3 tane sorumluluk geçtim :D
😂 öyle hocaya can kurban

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz
Benimde bildiğim öyle bazıları kalıyorsun bazıları geçiyorsun diyor kafam yandı.Baktığımda Oys diye bir şey gördüm ortalama yükseltme sınavı diye
Onlara sen giremezsin.Dediğim gibi sorumlu ders bir tek Edebiyat.Edebiyattan kalmadığın sürece diploma alabilirsin.Ama hangi dersten kalırsan kal belge alamazsın.

Burak.twitchNietral

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Burak Öztürk
Onlara sen giremezsin.Dediğim gibi sorumlu ders bir tek Edebiyat.Edebiyattan kalmadığın sürece diploma alabilirsin.Ama hangi dersten kalırsan kal belge alamazsın.
knk benim derdim diploma alabilmem.10.sınıftan kalma zaten sorumluluklar.Diploma alsam yeter bana onu öğrenmek istiyorum

Aware

80+ Silver
Hocam bölümünüzün derslerinden kalmışsınız emin misiniz bölümünüz hakkında yanlış görmediysem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Yellow Leblebi
İlgilendiği Kategoriler
Grafik Tasarım
hocam şimdi tek sorumlu ders edebiyat dersi olmuyor. ben 9.sınıfta 4-5 dersten sorumluyum edebiyat dahil ve bu dersleri veremezsen mezun olamazsın ve diploma belgesi de alamazsın.

Burak.twitchNietral

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Burak Öztürk
Hocam bölümünüzün derslerinden kalmışsınız emin misiniz bölümünüz hakkında yanlış görmediysem.
Eşit ağırlıkçıyım ben sayısal değil.Fizik biyo mattan kaldım

hocam şimdi tek sorumlu ders edebiyat dersi olmuyor. ben 9.sınıfta 4-5 dersten sorumluyum edebiyat dahil ve bu dersleri veremezsen mezun olamazsın ve diploma belgesi de alamazsın.
Valla knk kafam karıştı en doğrusu müdüre falan danışmak olucak.Yine de vermeye calısıcam ama bir yandan onla uğraşmak istemiyorum

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz
Yalan şeyler söylemeyin.Tek sorumlu ders Edebiyat.Hangi bölümü seçerse seçsin.Sayısal da seçse Edebiyat hala görmeye devam edicek.Hocalarına sor doğru cevabı alırsın.

Aware

80+ Silver
Eşit ağırlıkçıyım ben sayısal değil.Fizik biyo mattan kaldım

Valla knk kafam karıştı en doğrusu müdüre falan danışmak olucak.Yine de vermeye calısıcam ama bir yandan onla uğraşmak istemiyorum
Eşit ağırlıksanız nasıl fizik ve biyolojiden kalıyorsunuz 10. sınıf mı?

Burak.twitchNietral

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Burak Öztürk
Eşit ağırlıksanız nasıl fizik ve biyolojiden kalıyorsunuz 10. sınıf mı?
Knk 10 dan kalma sorumluluklar

Yalan şeyler söylemeyin.Tek sorumlu ders Edebiyat.Hangi bölümü seçerse seçsin.Sayısal da seçse Edebiyat hala görmeye devam edicek.Hocalarına sor doğru cevabı alırsın.
Ne yalan söyliyim bu cevabı görmek isterim ama emin olmadan salmak olmaz

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Eski sistemde ana derslerden sorumlu kalıyordun. Şuanki sistemde sadece edebiyattan kalıyorsun.
Senin dediğin gibi olsa şuan mezun olamazdım Anadolu lisesinfne mezunum 1 sene bile kimya dersinden 50 ortalama alamadım. Ama kimya sorumluluk sınavına girmedim hiç.

Burak.twitchNietral

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Burak Öztürk
Eski sistemde ana derslerden sorumlu kalıyordun. Şuanki sistemde sadece edebiyattan kalıyorsun.
Senin dediğin gibi olsa şuan mezun olamazdım Anadolu lisesinfne mezunum 1 sene bile kimya dersinden 50 ortalama alamadım. Ama kimya sorumluluk sınavına girmedim hiç.
Dün akşam abime ve bir hocaya sordum onlarda öyle dedi.Hoca müdür yardımcısı daha iyi bilir fakat benim bildiğim bu dedi.O kadar sınav stresi arasında kafaya takılıcak gibi bir şey değildi.

Top Bottom