Arama sonuçları: *

1. BurakAkgn

AÖF için Üniversite sınavına girmeme gerek varmı?

tekrar yks'ye girmeme gerek yok yani degilmi ve başvuruları nereden yapabiliyorum?
  2. BurakAkgn

AÖF için Üniversite sınavına girmeme gerek varmı?

öncelikle selamlar 4 yıllık Mütercim ve Tercümanlık ögrencisiyim bu sene kayıt oldum bu bölüme ayrıca yanında 2 yıllık bir bölüm daha okumak istiyorum (açıktan) bunun için üniversite sınavına girmeme gerek varmı? veya başvuruları nereden yapabiliyorum?
  3. BurakAkgn

Ydt sınavında ne tür farklılıklar olucak

Selamlar bu sene ydt sınavına hazırlanıyordum Açıklamalara göre sınavlarda 2.donem konuları çıkmayacak bunun Ydt sınavına etkisi nasıl olacak?
  4. BurakAkgn

İngilizce kanal ve uygulama önerilerinizi bekliyorum.

1.disney plus veya netflixten ingilizce dublajlı filmler izleyebilirsin 2.şuanki seviyene göre kitaplar alıp okuyabilirsin,örnegin ben b1 seviyeyim yani 5.seviye kitapları anlayabiliyorum sende deneyebilirsin. aklıma geldikçe günceller yeni fikirler yazarım iyi günler. 1656093227 kelime defteri...
  5. BurakAkgn

yks başvuru için ne gerekli

o da yok üstelik kimligim de eski kimlik annem veya babamla gitsem e devlet şifresi alabilir miyim?
  6. BurakAkgn

yok malesef
  7. BurakAkgn

arkadaşlar başvuru yapıcam fakat ne gerekli tam olarak bilmiyorum okulda yapılıyor degil mi sınav başvurusu? birde kimligim eski ve foto yok yenilemek için nereye gitmeliyim ve yenileme için e devlet şifresi filan gerekiyor mu bende e devlet şifreside yok çünkü
  8. BurakAkgn

yabancı dil bölümü ile ilgili sorular

yabancı dili ögrenip kodlama diline başlayabilirsiniz .
  9. BurakAkgn

Ortalamanız kaç veya karneniz ne? Ne alıyorsunuz ?

69.9718 ile teşekkür alamamam :kedi::kedi::kedi:
Top Bottom