Arama sonuçları: *

1. C

İngilizce hazırlık sınıfı kitap tavsiyesi

Kitap değil ama yararı olur. Youtube Aksen kahraman hoca dan çalışın.
  2. C

Engelli memur saç uzatabilir mi?

Henüz tercih yapmadım ama bilgi almak istiyorum saç yasaksa sıfıra vuruyum.
  3. C

Engelli memur saç uzatabilir mi?

Merhaba dostlar, Engelli memur saç uzatabilir mi? Sıkıntı çıkar mı? Her gün tarıyorum saçlarımı? Elbiseler temiz, düzgün, ütülü ve sade; ayakkabılar kapalı, temiz ve boyalı giyilir. Sandalet veya atkılı ayakkabı giyilmez. Bina içinde ve görev mahallinde baş daima açık bulundurulur. Kulak...
  4. C

EKPSS ye nasıl hazırlanmalıyım?

Merhaba arkadaşlar, EKPSS ye nereden çalışmalıyım? 2024 e çalışmalıyım yoksa 2026 yı mı beklemeliyim? Kitap felan almadım nasıl çalışabilirim? Cevaplarsanız sevinirim.
  5. C

İngilizceyi öğrenebileceğim kaynak önerisi

Ders videosu istiyorum hocam benim ingilizce biraz uğraş istiyor. Olmaz hocam.
  6. C

İngilizceyi öğrenebileceğim kaynak önerisi

Merhaba arkadaşlar, İngilizceyi baştan sona kadar öğrenebileceğim bir kaynak arıyorum. Oyunlardaki ingilizceyi anlamak istiyorum hikayeyi anlamak istiyorum. Youtube deki hocalar eksik anlatıyor hata yapıyor. Ücretsiz bir şekilde öğrenebileceğim kaynak var mı?
  7. C

Youtube den nereden ingilizce öğrenebilirim?

Faydasını gördün mü? C1 e kadar anlatıyor mu?
  8. C

Hocam bu linkte bulamadım ders videosu.
  9. C

Merhaba arkadaşlar, Youtube den nereden ingilizce öğrenebilirim? Youtube deki hocalar yanlış anlatıyor.
  10. C

EKPSS ye nereden çalışmalıyım?

Merhaba arkadaşlarım, EKPSS ye nereden çalışmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.
  11. C

EKPSS ye bu siteden çalışılır mı yoksa YouTube den mi çalışmalıyım?

Hocam Youtube den çalışsam olur mu? Attığınız site google den aratınca çıkmıyor.
  12. C

EKPSS ye bu siteden çalışılır mı yoksa YouTube den mi çalışmalıyım?

Merhaba arkadaşlarım, Youtube den mi çalışmalıyım yoksa bu siteden mi? Yardımcı olursanız mutlu olurum. https://orgm.meb.gov.tr/ekpssmebozel/onlisans.html
Top Bottom