Neler Yeni

Engelli memur saç uzatabilir mi?

CanAbiGF

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Can
Merhaba dostlar,
Engelli memur saç uzatabilir mi? Sıkıntı çıkar mı? Her gün tarıyorum saçlarımı?

Elbiseler temiz, düzgün, ütülü ve sade; ayakkabılar kapalı, temiz ve boyalı giyilir. Sandalet veya atkılı ayakkabı giyilmez. Bina içinde ve görev mahallinde baş daima açık bulundurulur. Kulak ortasından aşağıda favori bırakılmaz. Saçlar, kulağı kapatmayacak biçimde ve normal duruşta enseden gömlek yakasını aşmayacak şekilde uzatılabilir, temiz bakımlı ve taranmış olur. Hergün sakal tıraşı olunur ve sakal bırakılmaz. Bıyık tabiî olarak bırakılır, uzunluğu üst dudak boyunu geçemez, üstten alınmaz, yanlar üst dudak hizasında olur, alt uçları dudak hizasından kesilir. Kravat takılır, kravatı örtecek şekilde balıkçı yaka veya benzeri süveterler giyilmez. Hizmet gereğine uygun olarak verilmişse tek tip elbise giyilir.

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Böyle şartlar mı varmış kaldırıldı diye biliyorum ben.

Noxyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Deniz TAŞKIN
Nerede çalışıyorsun ben hastanedeyim hicbir sıkıntı yol saç sakalda. Adliye vb yerlerin yönetmeliği farklı olabiliyor. Sende oku yönetmeliği yazmayan her şeyi yapabilirsin itiraz de edebilirsin.

CanAbiGF

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nerede çalışıyorsun ben hastanedeyim hicbir sıkıntı yol saç sakalda. Adliye vb yerlerin yönetmeliği farklı olabiliyor. Sende oku yönetmeliği yazmayan her şeyi yapabilirsin itiraz de edebilirsin.
Henüz tercih yapmadım ama bilgi almak istiyorum saç yasaksa sıfıra vuruyum.

Top Bottom