Peki sıkıntısı oluyor mu? Yani bende seçmek istiyorum fakat üniversite sınavında ne yapacağımı bilmiyorum? Birde liselerde hep 2 dil oluyor dil bölümünde o dil de görülüyor mu? Görülüyor ise bizde Arapça var ve benim Arapçam berbat.
Alanın dil olduğunu bilmeyen yoktur sanırsam. Ben tam olarak nasıl oluyor onu soruyorum. Yani üniversite sınavında her dersten soruyorlar fakat dil bölümünde matematik falan ortak ders oldupu pek görülmüyor sanırsam. Onları merak ediyorum.
Dil bölümü nasıl oluyor biraz anlatır mısınız? Benimde İngilizcem iyi hocalarım dil bölümü seç diyor ama liseyi bitiren kuzenim seçme sadece dil anlatıyorlar diğer dersler çok az anlatılıyor diyor? Tam olarak nasıl bir bölüm seçilir mi?
Bence alman gereksiz olacak çünkü 18 Haziran'da okullar kapanacak ve ilk dönemin konularını ya yapmak zorunda kalacaksın ya da boş bırakacaksın. Yani illa hoca alın diyor ise al ama sen istiyor isen alma internetten vb. çöz daha iyi olur.
Bilip bilmeden delirme lütfen. Sınavsız okul senin LGS sınavında yaptığın puanına bakmaz. Okul kendi özelliklerine göre ya senin ortalamana bakar ya da başka bir şeyine ama sınavda puanın düşük diye seni almıyorum diye bir şey diyemez.
Sınavlar iptal olmadı ama şu anda olunacak sınavlar 2. dönemin sınavları değil 1. dönemin sınavları yani olmayanlar gidecek. Olanlar 1 Mart'ta okula falan gitmesin.
İnşallah olur diyen arkadaşlar için diyorum eğer sınavlar iptal olur ise kimse çalışmaz. Şu anda çalışanların çoğu sınavlar için çalışıyor sınav olmasa yatıp uyuyacak. Yani bunu düşünerek sınavlar iptal etmiyorlar.