IronClaw
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 232
hayır baraj yokGeçen yıl sanki evimizin yakınındaki bir liseye gidebiliyoruz diye bir haber vardı bu şuan geçerli mi ve eğer baraj varsa barajı geçemezsek ne olur?
hayır baraj yokGeçen yıl sanki evimizin yakınındaki bir liseye gidebiliyoruz diye bir haber vardı bu şuan geçerli mi ve eğer baraj varsa barajı geçemezsek ne olur?
Zaten 200 taban puan.baraj sistemi yok fakat puan sız alıyor diye çalışmaz sınavdan 200 falan alırsa lise almak zorunda değil arkadaşım 3.yerleşmede yerleşebildi ancak
cumhuriyet meslek lisesi Adana yüreğir de.Baraj yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Lisenin adı nedir? Senin için bakabilirim.
Tahmin ettiğim gibi sınavsız yerleştirme var. Siz çalışıp en iyisini yapmaya gayret edin. Burayı en son tercih edin.cumhuriyet meslek lisesi Adana yüreğir de.
Anadolu liselerine gideceksen lgs de yaptıgın puanın bir önemi yok desem yalan olmaz , OBP denen şeye bakıyorlar bu obp 5 6 7 8 sınıfların ortalamasıdır . ve evinin yakınındaki liseye gitmek zorunda değilsin .Geçen yıl sanki evimizin yakınındaki bir liseye gidebiliyoruz diye bir haber vardı bu şuan geçerli mi ve eğer baraj varsa barajı geçemezsek ne olur?
kanka eğer düşük alıp yerleşemezsen okul seni almak zorunda değil yerleşmede girebilirsin en kötü yoksa açık liseZaten 200 taban puan.
Öyle bir şey yok. Okul almak zorunda değil diye. Puansız alan okullar var onlar için sınava girmene bile gerek yok.kanka eğer düşük alıp yerleşemezsen okul seni almak zorunda değil yerleşmede girebilirsin en kötü yoksa açık lise
yok galiba bizim bi çocuk 180 almıştıGeçen yıl sanki evimizin yakınındaki bir liseye gidebiliyoruz diye bir haber vardı bu şuan geçerli mi ve eğer baraj varsa barajı geçemezsek ne olur?
knk sallasan bile 250 yaparsın hiçbir bilgim yoktu hatta matematikten 3 yanlış 17 boşum vardı fakat fenden 15 doğru yaptım 300 puan aldım tde 13 doğru falandı ingilizce din 7dogru 3 yanlıs tarihtende 5 doğru 3 yanlıs200 puan baraj diye biliyorum ben. Yani 3 sene önce girdim ama değişmiş midir bilmem.
Hocam anlamıyomusunuz arkadaşım 300 puan aldı fakat sınavsız okul bile almadı 3.yerleştirmede zar zor girdiÖyle bir şey yok. Okul almak zorunda değil diye. Puansız alan okullar var onlar için sınava girmene bile gerek yok.
Öyle bir şey yok kardeşim. Sınavsız okul sınavda kaç yaptığına bakmaz.Hocam anlamıyomusunuz arkadaşım 300 puan aldı fakat sınavsız okul bile almadı 3.yerleştirmede zar zor girdi