Arama sonuçları: *

• Users: Covid19
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Covid19

Yerleştiğim üniversiteden memnun değilim ne yapabilirim

Çok çalışarak ortalamanı iyi tutarak başka bir üniversiteye yatay geçiş yapabilirsin.Bunun haricinde tekrardan YKS sınavına girip farklı bir yerde istediğin üniversiteyi tutturmaya çalışacaksın başka yolu yok.
  2. Covid19

Yks tercih için yardım

Yaz
  3. Covid19

Yks tercih için yardım

İlk tercihle son tercih diye bir şey yok hemen örnek veriyorum. Sen 10.000 sıralama yaptın gittin 1. sıraya İTÜ mühendislik yazdın. Ben 9.999 sıralama yaptım 15. sıraya İTÜ mühendislik yazdım. Bu durumda benim sıralamam daha iyi olduğu için senden önce beni alıcaklar ki puanlarımız aynı bile...
  4. Covid19

Yks tercih için yardım

1-Puana bakmayacaksın sıralamaya bakıcaksın 2-Arkadaşınla beraber ösym kitapçığını açacaksınız hangi mesleğin okulunu okumak istiyorsanız kaç puan ise bakacaksınız ona göre yazacaksınız burada meslek önerin demekle olmaz sevebileceğiniz bir şey yapın seçtiğin bölümden mezun olunca nerelerde ne...
  5. Covid19

YKS Sonuçlarım Nasıl?

Adamsın kardeşim bunların hiç bir önemi yok tıp tutmadıktan sonra :D Bilgisayar ile vakti geçirmeyi seviyorsan ve tasarım işlerine meraklıysan 2 yıllık grafik tasarım öneririm.Hatta Eskişehirde tutuyo bile olabilir Eskişehirde okumanı net öneririm.2 yıl okuduktan sonra ister DGS ile 4'e...
  6. Covid19

Üniversite yurt masrafları ne kadar oluyor?

Gebzenin köyünde var herhalde 150k'ya ve ya 0+1 herhalde ev Kanka hangi şehirde gideceksen yurda değişir ama kyk yurtları en son 300-350 tl idi galiba ama özele gidersen Eskişehirde aylık 1000 tl ödersin misal İstanbulda 2000 ödersin gibi gibi her türlü senin aylık masrafın ortalama 1.5kyı...
  7. Covid19

ÖSYM Sınavına Telefonla Girilip Sınav Soruları Çekilmiş

33. sorunun cevabı ne yav ?
Top Bottom