Arama sonuçları: *

• Users: DMNS
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. DMNS

Fizik İçin Yardımcı Olur Musunuz?

Özelden yazsam uygun mu senin için
  2. DMNS

Fizik İçin Yardımcı Olur Musunuz?

Dostlar iyi akşamlar, yarın fizik yazılımız var ve birkaç soru sormam gerekiyor. Yardımcı olabilecek varsa soruları atıcam kendisine. 11.Sınıf bu arada.
  3. DMNS

10.sınıf tavsiye var midır hocam .d

Fonksiyonları güzel öğren.
  4. DMNS

TYT Türkçe Kitap Önerisi

Bende TYT Türkçe kitap arayışındayım. 49 Günde Türkçe cazip geliyor ama bilemiyorum. Bir gün Zafer Çarşısına gidip kitaplara bakacağım.
  5. DMNS

Rehber Matematik 49 gün mü Mert Hoca 70 gün mü?

Hocam düzenli olarak devam ediyordum hocamla beraber ama son 15 gündür ara vermek durumunda kaldım. Genel olarak rehber matematiğe göre çok çok iyi. İlk başlarda geçen seneden gelen 49 Günde TYT kitabı elimde olduğu için Temmuz başında hem Mert Hoca ile hemde Rehber Matematik ile ilerlerdim ama...
  6. DMNS

Paragraf kitabı önerir misiniz?

Ben Paragrafik ve Paragrafiks bitirdim her gün düzenli olarak çözerek. Tavsiye ederim. Eko alabilirsiniz bence bu seride. Paragrakik aldığımda Eko boy çıkmamıştı henüz ama Paragrafiks zamanı Eko olduğu için onu tercih etmiştim. TYT kitapları gibi işlem vs olmayacağı için Eko alabilirsiniz bence.
  7. DMNS

Rehber Matematik 49 gün mü Mert Hoca 70 gün mü?

Hocam bu tamamen sizin bütçenize kalmış bir konu. Videoda hocamızın belirttiği gibi içerik tamamen aynı. Ben Rehber Matematiğin farklı bir serisinin Eko kitabını deneyimledim. Açıkcası bence iyi değildi ancak bu fiyatlar yüzünden Eko kitap çok daha cazip oluyor. Ben 2023 70 Günde kitabını tam...
  8. DMNS

80 tyt 65 civari ayt kac siralama

Kardeşim eğer istediğin pohpohlamayı alamadıysan gidip kendin bakabilirsin. Madem bu kadar biliyorsun bize neden soruyorsun?
  9. DMNS

80 tyt 65 civari ayt kac siralama

Sınavın zorluğuna göre 50-150k arası gelecektir
Top Bottom