Neler Yeni

Rehber Matematik 49 gün mü Mert Hoca 70 gün mü?

Rulep

80+ Gold
Karekök 0 ın nasıl rolü var almalı mıyım? Aktif Matematik sıfır var. Karekök de pahalıymış.
faydası illaki olur ama elinizde aktif ve 345 varmış kesinlikle karekök 0 almayın 345 i ne zaman çözeceksiniz zaman su gibi akıyor zaten sadece tyt mat dersi yok yani hatta 70 günde kitabını almasınız mı diye düşünüyorum video izleyerek aktif çözersiniz sonra 345 çözersiniz. bu işin ayt matı falan da var

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
faydası illaki olur ama elinizde aktif ve 345 varmış kesinlikle karekök 0 almayın 345 i ne zaman çözeceksiniz zaman su gibi akıyor zaten sadece tyt mat dersi yok yani hatta 70 günde kitabını almasınız mı diye düşünüyorum video izleyerek aktif çözersiniz sonra 345 çözersiniz. bu işin ayt matı falan da var
70 gün kitabı 345 beraber çözmeyi düşünüyordum. Aktif ise çerezlik öyle.

Rulep

80+ Gold
70 gün kitabı 345 beraber çözmeyi düşünüyordum. Aktif ise çerezlik öyle.
aktifi yt den inceledim de gereksiz geldi açıkcası 70 günde + 345 size daha faydası olacağını düşüyorum bence kenarda durakoysun baktınız matınız gelişiyorsa satarsınız aktifi

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
aktifi yt den inceledim de gereksiz geldi açıkcası 70 günde + 345 size daha faydası olacağını düşüyorum bence kenarda durakoysun baktınız matınız gelişiyorsa satarsınız aktifi
70 sizde var mı? Normal mi eko mu almak mantıklı

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç
Mert Hoca'yı takip etmek daha iyidir. Onun kitabını almanızı öneririm. Forumdakiler haklı. Ancak belli bir zamandan sonra sıkacaktır. Buraya da disiplin devreye giriyor. Disiplinli çalışırsanız Mert Hoca'yı tercih edebilirsiniz.
Ben iki hocayı sevdiğimden dolayı ikisini de takip ediyorum.
rehber matematik bedava kitap pdf paylaşıyordu hala paylaşıyor mu

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç

Rulep

80+ Gold
bende yok konu matematik olunca eko kitap tavsiye etmem yeri geliyor hayvan gibi işlem yapmak gerekiyor soruda da boşluk az oluyor can sıkıcı hal alabiliyor ama tabi ki de bütçenin üstüne söz söylenemiyor

zaman ayarlı hocam birde siz inceleyin küçük yazıyorsanız alınır gibi

melidoas6

80+ Silver
Rehber Matematik 49 gün mü Mert Hoca 70 gün mü?
Hangisi neden?
Rehber Matematik şu konuda baya gömülmüş:

Matematik düzeyim : 1/10
Yeter ki bana öğretsin 7 ila 10 hafta arasında pek fark yok. Hangisi nedir ne değildir iyidir? Biri soru bankası biri ödev defteri falan diyorlar. Soru sayısı olarak vs...

Mesaj otomatik birleştirildi:

@Rulep @Furkan Karagülle @rdeM
Temel sıfırsa 70 günlüğü seç ve düzgün çalış yoksa yine faydası olmaz

DMNS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mehmet Burak Duman
Hocam bu tamamen sizin bütçenize kalmış bir konu. Videoda hocamızın belirttiği gibi içerik tamamen aynı. Ben Rehber Matematiğin farklı bir serisinin Eko kitabını deneyimledim. Açıkcası bence iyi değildi ancak bu fiyatlar yüzünden Eko kitap çok daha cazip oluyor. Ben 2023 70 Günde kitabını tam boy aldım. Bütün notlar vs içinde olacağı için sizde büyük tercih edebilirsiniz. Tamamen size kalmış.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Hocam bu tamamen sizin bütçenize kalmış bir konu. Videoda hocamızın belirttiği gibi içerik tamamen aynı. Ben Rehber Matematiğin farklı bir serisinin Eko kitabını deneyimledim. Açıkcası bence iyi değildi ancak bu fiyatlar yüzünden Eko kitap çok daha cazip oluyor. Ben 2023 70 Günde kitabını tam boy aldım. Bütün notlar vs içinde olacağı için sizde büyük tercih edebilirsiniz. Tamamen size kalmış.
70 günde tyt ye sahipsiniz demek. Nasıl yorumlarsınız?

DMNS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mehmet Burak Duman
70 günde tyt ye sahipsiniz demek. Nasıl yorumlarsınız?
Hocam düzenli olarak devam ediyordum hocamla beraber ama son 15 gündür ara vermek durumunda kaldım. Genel olarak rehber matematiğe göre çok çok iyi. İlk başlarda geçen seneden gelen 49 Günde TYT kitabı elimde olduğu için Temmuz başında hem Mert Hoca ile hemde Rehber Matematik ile ilerlerdim ama Mehmet Hocayı bırakyım birkaç gün sonra. Sebebi ise her şeyi böyle çok detaylı anlatıyormuş gibi söyleyip anlatmaması. Eğer başka bir hocadan dinlemezseniz güzel gidiyor ama Mert Hoca gibi farklı bir kaynaktan dinlediğiniz taktirde farkı anlıyorsunuz. Zaten 20 Gün fark oradan oluşuyor. Video süreleri bile bir fikir verir insana. Biraz uzattım fakat Rehber Matematik bana biraz Esnaf gibi geliyor. Mert hoca gibi hocalar hep bizler için çabalarken mesela Rehber Matematik 11.Sınıftaki kitleyi bildiği için ilk defa bu sene ara sınıf kitabı çıkarıyor. 4+4+4 sisteminden doları 11.sınıflarda olan yığılmadan dolayı ne kadar sürümden kazanırsa o kadar kâr onun için. 2021-2022 10.Sınıf videolarıda aynı şekilde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,407
Üyeler
165,982
Son üye
deniz aslan
Top Bottom